دختر خالم خیلی ناز و خوشگله، یه دختر و یه پسر داره هرکدوم 14و 9سال.راننده سرویس دخترشون نزدیک دوساله طلاق گرفته دوتا بچه هم داره، وضعشم بد نیست. همسایه روبه رو خونه دخترخالمه بعد از طلاق کمکم رابطش با دختر خالم زیاد کرد.تو یکی از رفت و آمدها شوهرش به دختر خالم گفته چه خوب میشد من فلانی رو صیغه میکردم😥دخترخالم خندیده فکر نمیکرده موضوع جدی باشه.بهمفت یه روز یهو بهم زنگ زده گفته سریع بیا خونمون منم رفتم دیدم برا دخترم تولد اونم از نوع لاکچری گرفته😕بازم دوزاریش نیفتاده که این زن داره برا زندگیش نقشه میکشه.
عزیزم نبند چشمتو رو واقعیت تا یه زن راصی نشه تو زنیه کسی بره هیچ مردی سست نمیشه.. مرد خصلتشه این پست ...
مرد خیلی غلط کرده که خصلتش اینه.اتفاقا زن ها بیشتر تنوع طلبن ولی امثال اینحرفا مردهارو پرو کرده.اولا که اصلا اینجا زنه مقصر بوده که وقتی این حرفارو میشنیده میخندیده فکر میکرده شوخیه.ولی در کل حرف شما اشتباهه.بیخودی این چیزارو تو گوش دخترا نکنید.حقوق همه یکسانه انقدر خودتونو کوچیک و بی ارزش نکنید.بااین افکار دختراتونو هم تو سری خور میکنید.کی میخواید دست از این زن آزاری ها و تو سری خوردن ها بردارید.به خودتون رحم کنید لااقل
هیچی فعلا تو شوکه، پسرخالم رفته به مادر اون زنه گفته اونم گفته نه به خواهرت بگو یه جعبه شیرینی بیاره همه چی رو درست میکنم، یعنی دارم میترکم از رفتار مادره.
دختر خاله ات یه چیزیش میشه ها گفته میخوام صیغه اش کنم اونم خندیده ؟ همونجا اگه شوهرش رو جر میداد و رابطه اش با اون زن قطع میکرد الان نباید حرص بخوره
آخه چرا روابط رو کنترل نمیکنید
آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
بابا منه زن دارم خودمو میزارم در اختیار مرد اونم مردای این زمونه ک دینو ایمون ندارن مگر اندک مردی ک پس بزنه وگرنه هیچ مردی پس نمیزنه این چیزارو تو بگو بهترین مرد....تو این جامعه زنا باید هوای همو داشته باشن بخدا الان زنام از خدا خوااسته شدن به هرقیمتی برا خودشون یه زندگی بسازن