2777
2789
عنوان

شوهر دختر خالم میخواد زن بگیره😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه زودتر اومده ناهارشو خورده خوابشو کرده خلاقیتش گل کرده ۱۲ اومده

سابقه داره ؟؟🤔

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
مگه چی کرده ک مقصره

دلیلی نداشته پای یه زن مطلقه رو که نمیشناسه به خونش باز کنه و بی دلیل دلسوزی کنه براش و انقدر ساده لوح باشه که شوهرش به خودش اجازه بدت که بگه اینو میخوام صیغه کنم.همون موقه باید میزد تو دهن شوهره که این حرفو نزنه نه اینکه فکر کنه شوخیه و بخنده.چه دلیلی داره شوهر به زن بگه میخوام فلانیو صبغه کنم و بعد زنه بخنده؟! خودش مقصره 

چرا به خانما ناسزا میگی.اون مرد سست و بی تعهد تره

عزیزم نبند چشمتو رو واقعیت تا یه زن راصی نشه تو زنیه کسی بره هیچ مردی سست نمیشه.. مرد خصلتشه این پستیارو داره تو ذاتش منه زن باید حال یه زن دیگرو بفهمم پامو نزارم تو زندگیه یه زن دیگ

خلاصه دخترخالم به شوهرش مشکوک میشه اونم از زنگ هایی که بهش میشه و... دخترم میره به مامانش یه سری زنگهای اون زن همسایه رو نشون میده ببین مامان از صبح 9دفعه به بابا زنگ زده، اونم زنگ زده به مادرشوهرش اومده خونشون. کلی دعوا جنجال راه افتاده. زن همسایه قبل ازعید به دختر خالم گفته اینقدر به خونه زندگیت نرس به جا این خرجا بالا خونت یه خونه بساز من بیام بالاست بشینم میگفت خیلی جدی نگرفتم. راستی اون روزی که دعوا میشه کلی به گوشی شوهر دخترخالم زنگ زده که جواب نمیداده زنگ زده به دخترش بازم جواب نمیدادن دیگه مادرشوهرش گوشی و گرفته کلی فحش و بدوبیراه داده گوشی رو قطع کرده