خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سه سال و نیم بود مشکل نازایی داشتم تهران پیش بهترین متخصص هم رفتم اما هرجا که میرفتم میگفتن باید آی وی اف بشی چون ذخیره ی تخمدانت کمه دیگه پاک ناامید شده بودم از عمل حراحی میترسیدم و هزینه اش خیلی زیاد بود
تا اینکه به پیشنهاد یکی از بستگان پیش یک مامای خانگی تو یکی از روستاها رفتم بعد معاینه بهم گفت مشکلی نداری و قطعا حامله میشی باور کردنش برام خیلی سخت بود .من یک خانم تحصیلکرده به این چیزا اعتقادی نداشتم....