2777
2789
عنوان

دامادمون بهم بی احترامی میکنه کمممممک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 57 پست
محکم باش هیچ واکنشی نشون نده  بگذار تا دلش خواست از این حرف ها بزنه  این آدم ضعیفه و بعد ...

یه مدت؟ دیگه چقدر؟ چند سال؟ یکم فکر نمیکنی منم ۲۱‌سالم نباید پیش همه اینجوری‌باهام صحبت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان و بابام روی احترام خیلی حساسن میگن تو جوابشو نده ولی اخه چقدر؟ میترسم چیزی بگم مامان و بابام ...

به درک که ناراحت شدن

باهرکسی عین خودش برخورد کن

از هیچ کسی هم نترس

اول به خواهرت بگو شوهرشو ادم کنه

اگع ادم نشد خودت ادمش کن

I am a queen because I have a cute mad king
یه مدت؟ دیگه چقدر؟ چند سال؟ یکم فکر نمیکنی منم ۲۱‌سالم نباید پیش همه اینجوری‌باهام صحبت کنه

به نظرم زیادی داری به شوهر خواهر اهمیت میدی 

کوبنده برخورد کن 

نهایت تا یک ماه مامان بابات باهات قهر می کنند 

عزت نفست را ارزون نفروش

عمراااا حالم ازش بهم مبخوره

راجع به ازدواجت به نظرم با مادرت صحبت کن تا قطعی شدن نسبی متوجه موضوع نشه هر چند احتملا سر اینکه چرا به من نگفتین بعدا داستان دارین😑ولی مهم زندگی توعه

به درک که ناراحت شدن باهرکسی عین خودش برخورد کن از هیچ کسی هم نترس اول به خواهرت بگو شوهرشو ادم ک ...

تصمیم گرفتم این بار چیزی گفت جوابشو بدم امیدوارم شرایط بدتر نشه

راجع به ازدواجت به نظرم با مادرت صحبت کن تا قطعی شدن نسبی متوجه موضوع نشه هر چند احتملا سر اینکه چرا ...

قصدم همینه امیدوارم متوجه نشه،تصمیم گرفتم با مشاور صحبت کنم و بگم که با مامانم صحبت کنه راجب ازدواجم

قصدم همینه امیدوارم متوجه نشه،تصمیم گرفتم با مشاور صحبت کنم و بگم که با مامانم صحبت کنه راجب ازدواجم

فک کنم خیلی شبیه داماد منه اینم از الان واسه من تکلیف تعیین میکنه ک من زوده واسم ازدواج باید شاغل بشم بعضی وقت ام میگه اصلا شوهرش ندین ولی مامانم میگه اگه یکی باشه ک مورد تایید خودش ومن باشه همین الان میدم بره😂حسابش نمیکنه