2777
2789
عنوان

دامادمون بهم بی احترامی میکنه کمممممک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 57 پست

جلوش وایستا. اینجور آدما هرچی سکوت کنی پر رو تر میشن.

چطور خواهرت فکر شماها نیست که جلوی شوهر بد دهنشو بگیره و تذکر جدی بده که دیگه حق نداره با شماها بد حرف بزنه، بعد تو نگران خواهرتی؟ 

منتظر بقیه نباش و خودت از شخصیت و عزت و حرمت خودت دفاع کن، این وضع ادامه پیدا کنه اثر بدی رو اعتماد به نفس شما و خواهرت میذاره

اول در کمال احترام ولی با جدیت هرچی گفت بگو به شما مربوط نیست. هرچی گفت کم نیار. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیم گرفتم این بار چیزی گفت جوابشو بدم امیدوارم شرایط بدتر نشه

جوابشو بده اينظوزي ك جواب نميدي فك ميكنه واقعا خيلي عذر ميخام عقب مونده اي وقتي تو جمع حركته خودشو بزنيو ضايش كني ديگ جرررات نميكنه حرف بزنه!!نهايت اينه ك نذاره خاهرت بياد ي مدت ك اونم خب يكم بگذره حل ميشه ب هرحال تو بايد از خودت دفاع كني ك بهت توهين نشه اون داره با رفتارش كاري ميكنه بقيه ام ادم حسابت نكنن.. اين دفه بگو اقاي محترم شما ي دختر از خونواده ما گرفتي اختيار همونو داشته باش بقيه اعضاي خونواده از جمله من ب تو هيچ ربطي نداره :/

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽

بذار یه چیزی بهت بگم

من پسرعموم نامزدمه بعد اون پسرعموی دیگمم نامزد خواهرشوهرمه 

اون پسرعموم هی به خواهرزنش گیر میداد 

دخترعموم دو سه بار که بهش گفت پروفایلت چرا اینجوریه چرا اون اینطوریه چرا فلان

دقیقا یه لبخند به حالت تمسخر زد و سرشو تکون داد و گفت باشه بهش میگم

چند باز همین کار رو بکن جواب میده