2777
2789
عنوان

دامادمون بهم بی احترامی میکنه کمممممک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 57 پست
برین بهش تا ادب شه

مامان و بابام روی احترام خیلی حساسن میگن تو جوابشو نده ولی اخه چقدر؟

میترسم چیزی بگم مامان و بابام ناراحت بشن بهم چیزی بگن اونم ببینه تنهام بدتر کنه

به منم میگفت چرا پردفایلت اینه عاشق شدی فلان شدی زدم بلاکش کردم😂

به تو با شوخی صحبت کرده نگفته بیشور این چه پروفایلیه گذاشتی؟ 

عکس دست یه دختر و پسر بود یه عکس کاملا هنری خارجی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونی اخلاقش چجوریه بخدا واسه همه تعیین تکلیف میکنه 

منم تجربه همچین دامادیودارم رفتار مادرت خودت والبته خواهرت خیلی مهمه خواهر من هر دفعه بهش میگفت وقتی اینجوری توکاراش دخالت میکنی اگه چیزی بهت گفت مقصر خودتی و هی سرزنش میکردم جلو همه الان بهتر شده یه ماه باهاش قهر بودم  سلامم بهش نمی کردم قبل عید رفت مسافرت بعد سال تحویل زنگ زد گفت میخواد بامن حرف بزنه منم با اکراه جوابشودادم و تقریبا آتش بسه درکل اینکه رو نده بهش هر چی گفت توتابزار روش بهش پس بده😉

عزیزم نیا بیرون بیا یه سلام بده و بگو درس دارم  چیزی هم گفت به روی خودت نیار که اصلا شنیدی بعد ...

همین کاررو میکنم مبام واسه شام بیرون میگه آدم نیستی یکم تو اجتماع باش یا به خواهرم میگه خوششون نمباد نیا دیگه اینجا

به تو با شوخی صحبت کرده نگفته بیشور این چه پروفایلیه گذاشتی؟  عکس دست یه دختر و پسر بود یه عکس ...

آره با من شوخی بوده😐اینجوری بهم ریختم بی احترامی میکرد ک جد شو جلوچشمش میدید البته خیبی وقتاکوتاه میام بخاطرخواهرم😐

همین کاررو میکنم مبام واسه شام بیرون میگه آدم نیستی یکم تو اجتماع باش یا به خواهرم میگه خوششون نمباد ...

محکم باش هیچ واکنشی نشون نده 

بگذار تا دلش خواست از این حرف ها بزنه 

این آدم ضعیفه و بعد از یه مدت خودش سکوت می کنه 

حتما هم بلاکش کن که متوجه فضولی بشه 

آره با من شوخی بوده😐اینجوری بهم ریختم بی احترامی میکرد ک جد شو جلوچشمش میدید البته خیبی وقتاک ...

بخدا منم فقط بخاطر خواهرمه چون اخلاقشو میشناسم میدونم لج کنه نمیزاره خواهرم دیگه بیاد خونمون😭😭😭

بخدا منم فقط بخاطر خواهرمه چون اخلاقشو میشناسم میدونم لج کنه نمیزاره خواهرم دیگه بیاد خونمون😭😭😭

گلم داداش داری؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
محکم باش هیچ واکنشی نشون نده  بگذار تا دلش خواست از این حرف ها بزنه  این آدم ضعیفه و بعد ...

شمارمو نداره دیگه ولی من شرایط ازدواجم با کسی که چند ساله باهاشم یکم سخته ینی ممکنه خانوادم یکم اوایلش مخالفت کنن میترسم دخالت کنه بیشتر نگرانیم از این بابته