2777
2789

سلام😍 گاهی سوالات و فضولیای بقیه تو زندگی شخصی انقد آزار دهنده س که براش تاپیک زدم😆😅 جالبه این سوالات شخصی از جانب افراد درجه یک و خانواده شوهر نیس بلکه غریبه ها و فامیل دور یا حتی کسایی که اصلا نمیشناسمشون و این اوج بی فرهنگیه! خودم به شخصه خیلی خیلی سعی میکنم به حریم افراد احترام بذارم واسه همین وقتی کسی به حریم شخصیم احترام نمیذاره به شدت ناراحت میشم ولی بروز نمیدم😥😥

لیست سوالاتی که نباید از دیگران پرسید البته از نظر من🤗:

۱.کی ازدواج میکنی یا چرا ازدواج نمیکنی

۲.درست کی تموم میشه

۳.معدلت چنده

۴.کی بچه میاری

۵.کی بچه دوم میاری

۶.قیمت لباست چنده؟ این مورد شاید به نظر زیاد شخصی نباشه ولی خودم زیاد دوس ندارم غریبه بپرسه😐

۷.کی میخوای اقدام کنی بعدِ سقطت(من ۵ ماه پیش سقط داشتم حالا همه منتظرن ۶ ماه بشه باز سوالات شروع بشه که کی میخوای اقدام کنی😐 همین عید هم خیلیا میپرسیدن😥)البته تو نی نی سایت چون مجازیه و خودم راجع بهش تاپیک زدم اصلا ناراحت نمیشم دوستام بپرسن☺

۸.حقوق ماهیانه شوهرت چنده

۹.مادرشوهرت سوغاتی از فلان سفر برات چی آورد😐

و... خیلی سوالای دیگه

این سوالات تو مجازی یا از طرف افراد خیلی صمیمی اشکالی نداره ولی از غریبه ها واقعا بعیده این سوالات...

شما هم اگه دوس دارین به این لیست اضافه کنید بلکه فرهنگ سازی بشه هر چیزی رو از هر کسی نپرسیم😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی ام یک روابط اجتماعی بالا دار😆😂 به عمرم ازین سوالا از کسی نپرسیدم جز معدل که ازم پرسیدن منم گف ...

آفرین عزیزم من خودم هم ۶یچ وقت نمیپرسم ولی بقیه متاسفانه مراعات نمیکنن

از سوال در مورد اقدام به بارداریم خیلی ناراحت میشم چون من یه سقط داشتم و همه میدونن میخوام بعد ۶ ماه اقدام کنم😥تا قبل سقطم به همه میگفتم قصد بارداری ندارم ولی الان دیگه همه میدونن منتظرم ۶ ماه بگذره😐

در مورد درس من یه چیز بگم من خودم سه ساله پشت کنکور موندم هر سال هم  بقیه باید بپرسند امسال هم ...

وااای عزیزم هرچند تو شرایطت نیستم ولی کاملا درکت میکنم خیلی بده این جور سوالات

من با خانمی برخورد داشتم که هنوز یه هفته هم نشده بود که باهاش دوست شده بودم سوالاتی میپرسید که داشتم شاخ درمی آوردم... در مورد مهریه و اینکه چند گرم طلا داری و ... باهاش قطع رابطه کردم... حتی خونه م اومد برا اولین بار بدون اینکه کاری داشته باشه رفت در سرویس بهداشتیو رو باز کرد و توشو نگا کرد😐😐😐