اره من اینو نگفتم که اون زشته کار اونا رو گفتم که رو چی شرط کردن عقلشوناینقد این حرفشون تاالان تو گوشمه ب جای اینکه بگن سالمه خداروشکر اولین حرفشون این بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اففففف خواهر شدنی نیست اصلا ... فقط شانس آوردیم اونا یه شهر دیگه ان دیر ب دیر میان ولی وقتی میان مادرشوهرم علنا با دخترم دشمنی میکنه باور کن یبار یه اسباب بازی از دست دخترم کشید و داد دست نوه اش بچم با این سن کمش برگشت یه نگاه با خشم و اخم بهش انداخت بعدم پشتشو کرد بهش اومد بغلم یعنی همین ک با اینکاراش از چشم دخترم میفته و نمیره سمتش واسه من کافیه .
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
تاالانم که الان اسم دخترم نرگس اسم دختر اونا اسرا هی جلو ما میگه وای اسرا اینجور میگه وای اسرا اینجور میخنده اینجور راه میره من اصلا اهمیت نمیدم اوناهم حرص میخورن چون همینکه دخترم سالمه هیچ کمو کثری نداره برام کلی ارزش داره
من چون این خواهرشوهرمو دوسدارم واسه همین بخاطر اون چیزی نمیگم از طرفیم شوهرم پشتمو نمیگیره واسه همین چون آرامش بچم از همه چی مهمتره میگذرم از کاراشون ک تنش بوجود نیاد عوض اینکاراش بچم بزرگتر بشه بیشتر میفهمه و دیگه سمتشون نمیره .
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧