2777
2789
عنوان

کسی تجربه بارداری همزمان با فردی رو در خانواده داشته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4463 بازدید | 117 پست
من مادرم نمیتونه زیاد کمکم کنه خواهر برادر هم ندارم خیلی ناراحتم 

تک فرزندی؟

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
همه بچه ها قشنگن 

اره من اینو نگفتم که اون زشته کار اونا رو گفتم که رو چی شرط کردن عقلشون‌اینقد این حرفشون تاالان تو گوشمه ب جای اینکه بگن سالمه خداروشکر اولین حرفشون این بود 

تیکر تولدمه😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خواهرشوهر من اینقدر ادا داره خدای عالم میدونه از الات زیرشکمشو میگیره تکون نمیخوره تمام کاراشو ...

نمیدونم چرا بعضیا اینقد ادا دارن والا ماهم حامله بودیم اصلا ازاین  فتارا نمیکردیم انگار آپلو هوا کردن

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
اصلا نزار بچتو ببینه واح واح ادم حرصش میگیره

اففففف خواهر شدنی نیست اصلا ... فقط شانس آوردیم اونا یه شهر دیگه ان دیر ب دیر میان ولی وقتی میان مادرشوهرم علنا با دخترم دشمنی میکنه باور کن یبار یه اسباب بازی از دست دخترم کشید و داد دست نوه اش بچم با این سن کمش برگشت یه نگاه با خشم و اخم بهش انداخت بعدم پشتشو کرد بهش اومد بغلم یعنی همین ک با اینکاراش از چشم دخترم میفته و نمیره سمتش واسه من کافیه .

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

تاالانم که الان اسم دخترم نرگس اسم دختر اونا اسرا هی جلو ما میگه وای اسرا اینجور میگه وای اسرا اینجور میخنده اینجور راه میره من اصلا اهمیت نمیدم اوناهم حرص میخورن چون همینکه دخترم سالمه هیچ کمو کثری نداره برام کلی ارزش داره 

تیکر تولدمه😍😍
من با خواهرشوهرم تاریخ زایمان جفتمونم یه روز بود ولی اون سزارین شد و 4 زودتر بدنیا اومد بچش اصلا خوب ...

خدا نسل این آدما یی که فرق میذارن رو نابود کنه خیلی به آدم زور میاد

بچت رو سر راه اوردی مگه 😡😡😡😡

من چون این  خواهرشوهرمو دوسدارم واسه همین بخاطر اون چیزی نمیگم از طرفیم شوهرم پشتمو نمیگیره واسه همین چون آرامش بچم از همه چی مهمتره میگذرم از کاراشون ک تنش بوجود نیاد عوض اینکاراش بچم بزرگتر بشه بیشتر میفهمه و دیگه سمتشون نمیره .

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
دقیقا انگار اپلو داره هوا میکنه بارداری بیماری نیست که اینقدر مسخره بازی و ادا در میاره که همه نازشو ...

مثلا الان یکی از زن دایی هام حامله ست تو مهمونی بااینکه فقط ۲ ماهشه دست به چیزی نزد فقط خورد وخوابید 

کشته مرده پسره وازالان که معلوم نیس رفته تو قیافه که بچم پسره

من میگم خدا بهش ضد حال بزنه که اینقدر واسه من پسر پسر نکنه

خدا نسل این آدما یی که فرق میذارن رو نابود کنه خیلی به آدم زور میاد

اون بین بچه های خودشم فرق میزاره پیش همه هم میگه من دختر و پسر کوچیکمو بیشتر دوسدارم دیگه ازش توقع نمیره بین نوه هاش فرق نزاره .

من چون این  خواهرشوهرمو دوسدارم واسه همین بخاطر اون چیزی نمیگم از طرفیم شوهرم پشتمو نمیگیره واس ...

خواهر شوهرت رو دوست داری؟🤔🤔🤔🤔بلا به دور

اون بین بچه های خودشم فرق میزاره پیش همه هم میگه من دختر و پسر کوچیکمو بیشتر دوسدارم دیگه ازش توقع ن ...

من طوری رفتار کردم که خانواده شوهرم حتی اخم هم نمیتونن به بچم بکنن چه معنی میده خیلی حساسم روش

خواهر شوهرت رو دوست داری؟🤔🤔🤔🤔بلا به دور

آره دختر خوبیه بی شیله پیله اس مهربونه و اصلا زبون نیش دار مثه بقیه نداره برعکس بقیه اعضای خانوادش ک نهایت عوضی بودن هستن و انسانیت توشون پیدا نمیشه .