2777
2789
عنوان

کسی تجربه بارداری همزمان با فردی رو در خانواده داشته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4463 بازدید | 117 پست

من و هر دو تا زنداداشام و عمم و یکی از دختر عمه هام همه با هم باردار بودیم تقریبا تو 3 ماه همه بچه ها دنیا امدن , تو یه محلم هستیم

خیلی ام باحال بود 😄

فک کن جمع میشدن مامانم یکی یکی حمومشون میکرد و کنار هم میخوابیدن .. خیلی باحال بود یادش بخیر .

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤

دوست من و خواهرش و زنداداشش سه تایی باهم حامله هستند یک روز فرق دارن وقت زایمانشون یک روز اینور اونور تره

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با خواهرشوهرم تاریخ زایمان جفتمونم یه روز بود ولی اون سزارین شد و 4 زودتر بدنیا اومد بچش اصلا خوب نبود برای من چون مادرشوهرم تو همه چی میگفت دخترم اینکارو کرد تو نکردی میگفت تو زیاد میری سونو چرا انقد خودتو میبری زیر برق واسه بچه خوب نیست دخترم همش 4 بار رفته سونو تازه اونم بهداشت میره تو میری متخصص و درحالی ک من با خود خواهرشوهرم حرف میزدم هر دفه من رفته بودم اونم رفته بود... کلی از این چرت و پرتا الانم ک بچه هامون نزدیک یکساله شدن  هنوزم مقایسه میکنه تازه عالم و آدمم میدونن اونو بیشتر دوسداره مثلا اگه دختر من چیزی دستش باشه اون یکی نوه اش بیاد ازش بگیره میاد ب دختر من ک همش 11 ماهشه میگه بهش بده چرا به دخملم اسباب بازی نمیدی ..بچه من اصلا نمیدونه تف کردن چیه الکی پیش همه میشینه میگه تف میکنه مو میکشه و... از الان داره تلاش میکنه پیش همه بگه اون دختر آرومیه و دختر من هاره 😐😐😐😐😐 خیر نبینه انشالله به بچم اخم و تخم زیاد میکنه عوضی اسباب بازی اگه تو خونه باشه به بچه من نمیده میگه خرابشون میکنه 😐😐😐😐😐

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
من با خواهرشوهرم تاریخ زایمان جفتمونم یه روز بود ولی اون سزارین شد و 4 زودتر بدنیا اومد بچش اصلا خوب ...

اصلا نزار بچتو ببینه واح واح ادم حرصش میگیره

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
الان من ۱۴هفته اون ۷هفته بارداره تو خانواده همه پسر دارن من نی نیم دختره یعنی نزاشت یکم دیرتر اخه دو ...

درکت میکنم ولی چاره چیه بشینی غصه بخوری ؟خواست خدا بوده بیخیال خوش بگزرون بگو بخند اصلا هم پیششون درمورد دکترو سونو و اینا حرف نزن 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
من با خواهرشوهرم تاریخ زایمان جفتمونم یه روز بود ولی اون سزارین شد و 4 زودتر بدنیا اومد بچش اصلا خوب ...

بچت رو سر راه اوردی مگه 😡😡😡😡

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤

منم با جاریم اختلاف یک هفته مادر شوهرم‌هم چون اون یکی عروسش دختر بردارش بود  من پوستم سبزس اون سفید با دختراش شرط بسته بود  که دختر من سبزه میشه مثل من ولی دختر اون ن سفید چون برادر شوهرم‌هم‌سبزس موقع زایمان اون قبل من زایمان کرد البته اون سزارین بود ولی من طبیعی با اینکه من قبل اون فهمیده بودم‌باردارم بعد تو بیمازستان که اومدن عیادتم مادر شوهرم دخترش من رو تخت تازه زایمان کرده بودم لرز کرده بودم دخترمو اوردن گذاشتن کنارم مادر شوهرم‌ دخترش وارد اتاقم شدن رفتن سر وقت دخترم که خواهر شوهرم پرید ب مامانش گفت دیدی بت گفتم سفیده چون من دختر جاریم ندیده بودم رفته بود خونه مادرش چون عمل بود دخترش سبزه بوده سر همین‌موضوع هم مادر شوهرم شروع کرد تفرقه گذاشتن بااینکه جاریم سفید ولی اصلا خوشکل نیست ولی من سبزم ولی از لحاظ قیافه بهترم دخترم هم ماشالله اینقد خوشکل ولی دختر اون سبزه مو فرفری قد کوتاه چون وقتی فهمیدم چنبن شرطی بستن رو دخترم اینقد دلم شکست از ته دل گریه کردم از خدا خواستم جوابشونو بده

تیکر تولدمه😍😍

من بچگیای خودم با چندتا از بچه های فامیل با اختلاف چند ماه، همسن بودیم خیلی رقابت و مقایسه وجود داشت بدم میومد

الآنم بچم با سه تا از بچه های فامیل همینجور شدن، خیلی ناراحت بودم اوایل چون خودم تلخیش رو چشیدم

اما از اول اجازه ندادم کسی بخواد مقایسه و دخالت کنه

هر کس هم چیزی میگفت، میگم بچه ها با هم تفاوت دارند 

منظورم تو از شیر گرفتن، از پوشک گرفتن، حرف زدن و..... هست

اما باز هم مشخصه رقابت حسادت مقایسه وجود داره متاسفانه

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

یعنی خواهرشوهر من اینقدر ادا داره خدای عالم میدونه از الات زیرشکمشو میگیره تکون نمیخوره تمام کاراشو مادرشوهرم میکنه این بچه دومشه تو بارداری اول سه ماه اول رو خونه مادرشوهرم بود گفت نمیتونم اشپزی کنم بعد زایمان تا ۴۰روز مادرشوهرم حمومش میکرد

منم با جاریم اختلاف یک هفته مادر شوهرم‌هم چون اون یکی عروسش دختر بردارش بود  من پوستم سبزس اون ...

همه بچه ها قشنگن 

منم همین اوضاع دارم پسرم و پسر خواهرشوهرم پنج ساله شونه

پسرمن دندونش افتاد مال اون نیفتاد هنوز قیاس ادامه داره متنفرم هر چی بگم کمه

دخترم که با حاریم یکیه اونم یه سر قیاس میشن 

چندکیلو ، اون کی راه رفت کی غلت زد .....

اخه کلا هر کاری میکنم خواهرشوهرم با تاخیر انجام میده

منم باخواهرشوهر وعروس دایی ودختر دایی وزن داییم وکلی آشنای دیگه حامله بودم خیلی بد بود اونا کلی قیافه می اومدن برام ولی منم حامله شدم وزدم تو برجکشون

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی