2777
2789

من آدمی نیستم بتونم ساعات طولانی فقط درس بخونم و توی کارهای عملی و هنری خیلیی موفق بودم

نهم به دهم آزمون هنرستان نمونه دولتی دادم و دبیرستان خاص

متاسفانه چون دوتاشو قبول شدم نذاشتن برم هنرستان 

حالا دیدم سه تااا از بچه‌هامون کنکور هنر طراحی صنعتی قبول شدن

بنظرتون همون کنکور ریاضی بدم برای معماری یا کنکور هنر برای طراحی صنعتی؟ کدوم بازارکارش بهتره؟ کدوم خرج وسایلش کمتره؟ من مطمئنم تهش نمیرم مهندسی های تاپ مثل کامپیوتر و برق و مکانیک چون هیچچچ علاقه ای ندارم

پایه چندم هستی

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

من ریاضی خوندم 

مهندسی معماری 

بعدم دبیر هنر شدم

راضیم 

و توصیه می کنم به کسایی که عین من هم ریاضی هم هنر رو دوست دارن این مسیرو برن 

فقط به علاقت نگاه کن 

بازار کار هیچ رشته ای در آینده با توجه به رشد غیر قابل تصور هوش مصنوعی معلوم نیست 

در واقع همه ی رشته ها در معرض خطرن و هیچ رشته ای نیست که بگی خیلی بازار کار مطمئنی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوازدهم

تو یوتیوب دانشجو های یوتیوبر رو چک کن ببین دوران دانشجویی کدوم برات جذب کننده تره 

هر رشته ای رو میخوای توش سرچ بزن بالا میاد

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

من ریاضی خوندم مهندسی معماری بعدم دبیر هنر شدمراضیم و توصیه می کنم به کسایی که عین من هم ریاضی هم هن ...

ممنونم از راهنمایی تون🩵😍

شما اول معماری رو خوب از دانشگاه یاد گرفتید بعد آزمون استخدامی دادید از اول هنرآموزی معماری انتخاب کرده بودید؟

بعد این که معلم ریاضیاتمون توی دانشگاه ، هوش مصنوعی درس میده و میگه معماری از بین میره و انتخاب مناسبی برای پنج سال بعد نیست پس کامپیوتر و هوش مصنوعی بخونید

بنظرتون بازارکار خود این رشته ی هوش مصنوعی واقعا این قدر خوبه که مجبور بشی از علاقت بزنی ؟ چون منم دقیقا عین شما، پلی بین هنر و ریاضیات رو دوست دارم

تو یوتیوب دانشجو های یوتیوبر رو چک کن ببین دوران دانشجویی کدوم برات جذب کننده تره هر رشته ای رو میخو ...

آرهه مرسیی

کلی گشتم و اتفاقا از همون با طراحی صنعتی هم آشنا شدم

ولی خب نمی دونم واقعا با توجه به وجود هوش مصنوعی و این که هنر توی ایران درآمد خوبی نداره، کدومش انتخاب بهتریه

آرهه مرسییکلی گشتم و اتفاقا از همون با طراحی صنعتی هم آشنا شدمولی خب نمی دونم واقعا با توجه به وجود ...

هوش مصنوعی نمیتونه جای آدمو بگیره چون خوده هوش مصنوعی رو ادما ساختن و چیزی از خودش نداره هرچیزی که هست برنامه ریزی شده براش

هوش مصنوعی نمیتونه جای آدمو بگیره چون خوده هوش مصنوعی رو ادما ساختن و چیزی از خودش نداره هرچیزی که ه ...

درسته تو ایران هنوز جای یه شغل رو کامل نگرفته ولی وقتی توی غرب خیلی از مشاغل به خاطر هوش مصنوعی کنار گذاشته شدن، آدم به فکر فرو میره

درسته تو ایران هنوز جای یه شغل رو کامل نگرفته ولی وقتی توی غرب خیلی از مشاغل به خاطر هوش مصنوعی کنار ...

وضعیت ایران خیلی فرق میکنه عزیزم ما حالا حالا ها عقبیم

وضعیت ایران خیلی فرق میکنه عزیزم ما حالا حالا ها عقبیم

آره اینم هست

ولی بدی عقب بودنمون اینه الان خیلیی کشور ها پروژه های معماری گنده دارن

من هر چی آگهی تو این جا چک کردم همشون مهندس عمران در حد ساخت یه چیز کار راه بنداز می خواستن

انگار اون ساختمون زیبا و جذاب توی ایران تعریف نشده بلکه یه چیز کار راه بنداز یعنی یه مهندس عمران و چهار تا کارگر می خوان:((

ولی امیدوارم اگه تهران قبول شدم حداقل پایتخت این طور نباشه

آره اینم هستولی بدی عقب بودنمون اینه الان خیلیی کشور ها پروژه های معماری گنده دارنمن هر چی آگهی تو ا ...

طراح دکوراسیون هم درامدش خیلی خوبه ها! روش فک کن 

ما داشتیم تو فامیل 

طراح دکوراسیون هم درامدش خیلی خوبه ها! روش فک کن ما داشتیم تو فامیل

یعنی همون معماری داخلی؟

یکی گفت اگه بخوای بری معماری داخلی بهتره برای ارشد باشه و کارشناسی رو مهندسی معماری بخون

نظر شما چیه 

یعنی همون معماری داخلی؟یکی گفت اگه بخوای بری معماری داخلی بهتره برای ارشد باشه و کارشناسی رو مهندسی ...

معماری واسه ساختمون و سازه و اینچیزاست ، اون که من میگم طراحی داخلیه اگه دانشگاه تهران قبول بشی خوبه چون اونجا بچه هاش تو رو ام بالا میکشن اگر روابط اجتماعیت خوب باشه ، ولی از طریق معماری ام میشه یعنی معماری میخونی بعد چند تا دوره تخصصی طراحی داخلی و نرم افزار میگذرونی