2777
2789
عنوان

کسی تجربه بارداری همزمان با فردی رو در خانواده داشته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4463 بازدید | 117 پست
من چون این  خواهرشوهرمو دوسدارم واسه همین بخاطر اون چیزی نمیگم از طرفیم شوهرم پشتمو نمیگیره واس ...

عزیزم یعنی چی دوس دارم 

یعنی چی شوهرم پشتم رو نمیگیره ؟

تورو خدا از بچه هاتون دفاع کنید نذارید از بچگی تو سری خور بشن , فک میکنی بزرگ شه ازشون بدش بیاد خوبه ؟ نه اونموقع ام ضررش رو بچت میخوره که چرا دوسش ندارن و چرا بینشون فرق میزارن ..

نمیگم دعوا کن که لازم باشه شوهرت پشتت باشه

مثلا وقتی میگه تف میکنه بگو مامان جون اخرین باری که روتون تف کرده کی بوده ؟ من که ندیدم تف کنه ...

یا کی موهاتون رو کشیده من ندیدم دیده بودم حتما بهش تذکر میدادم !

یا خودت براش اسباب بازی ببر نیازی نباشه اون بهش بده ..

نیازی نیست دعوا کنی که کسی پشتت باشه با سیاست بهش بفهمون بچت تو سری خور نیست .

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکمت جلو اومده؟

اره خیلی باحال شده خیلی هم سفته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره خیلی باحال شده خیلی هم سفته

منم امروز متوجهش شدم چون لباس چسب پوشیدم اصن تا چن دقیقه هنگ بودم هم سفت شده هم ی جوره باحالی بالا و جلو اومده نمیدونم ذوق کنم یا حرص بخورم ک دارم چاق میشم😁

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
منم امروز متوجهش شدم چون لباس چسب پوشیدم اصن تا چن دقیقه هنگ بودم هم سفت شده هم ی جوره باحالی بالا و ...

عین من هم ذوق کن که توش نی نیه هم حرص بخور😁

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
😂😂 کی میری انومالی  من پس فردا وقت دارم

به سلامتییی😍من اخرهفته میرم

مرسی 😍 رفتی تاپیک بزن خبر بده منم صدا بزن

باشه😘توهم همینطور😁

والا طبق اولین روز پریود محاسبه کردن هر دوتامون دقیق برابریم هفت هفته و سه روزیم

ای جان

طفلی مامانت یه هو دو تا زائو نگه داره

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

سلام مامانی مهسا تو تاپیکای سالای گذشتتون در مورد شیر نخوردن نوزادتون مشکل داشتید میشه بگید بالاخره چی شد من الان همین مشکل رو با نوزادم دهرم هر چقدر دکنر میلرم فایده نداره

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها