2777
2789
عنوان

و باز هم مادر شوهر...

241 بازدید | 12 پست

سلام...خوبید...

قضیه قضیه ی مادر شوهره ینی کل خانواده شوهر...قبلن ک با هم تو یه شهر بودیم خیلی اذیت کردن هم منو هم شوهرمو...پول و حقوق نمیدادن شوهرم مث چی واسشون کار میکرد و بدهکارن زیاد...ما هم تصمیم گرفتیم خونمونو بردیم یه شهر دیگه...بماند ک چقققققد نفرینم کردن چقد فحشم دادن ،آبرومو تو کوچه خیابون بردن..تیکه انداختن و....و همه ی بدهکاریای خودشونو انداختن سر ما..حتی پول پیش خونه که اونجا مستاجر بودیم رو هم ندادن بهمون و خودشون برداشتن...بار اول ک اومدن اینجا هیچی نیاوردن خونمون حتی با من حرف نزدن و همش گفتن تو خرابه زندگی میکنید.منم یه کلمه حرف نزدم..تا اینکه شوهرم تصادف کرد و زنگ زدن به من فحش دادن 😕و هزاران حرف و فحش پیش همه فامیلا نشستن و پشت سر من گفتن....من هر چی میخام بخرم شوهرم میگه ن(نکه پول نداشته باشه میگ خوشم نمیاد فلان چیزو بخری ) ولی آبجیاش همونو ک من میخامو میخرن واس خودشون.همیشه ام بحث خونمون و شوهرم طرفداری خانوادشو میکنه ...بدترین بدترین کار رو باهام کردن...از طرفی ام مخام بچه بیارم و نمیشه...اصن جلوگیری نداشتم...

اصن ن میدونم با شوهرم چ رفتاری کنم با اون خانوادش...از طرفی ام ک بچه نشدن😐😐😐

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول برو امضاتو واسه بچه دار شدن درست کن برو.دعا کن خدا بچه سالم بده بعد جنسیتشو واسه خدا تعیین کن والا با همچین شوهری ک پشتت نیستو همیچن خانواده ی پر تشنجی بهتره بچه نیاری اونم.پسر توپل موپل

یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره         

تو همچین شرایطی میخوای بچه هم بیاری؟که پسفردا بچت هرچی خواست شوهرت نخره واسش عقده ایش کنه. چجور اسم خودتونو میزارید مااادر وقتی راضی میشید تو همچین زندگی هایی یه طفل معصوم رو بدبخت کنید.

اول برو امضاتو واسه بچه دار شدن درست کن برو.دعا کن خدا بچه سالم بده بعد جنسیتشو واسه خدا تعیین کن وا ...

خب پسر دوسداره چه اشکالی داره فکرمیکنی خدابهش برمیخوره بگی دخترمیخوام یاپسر؟؟!!!دعاکن انشاالله زندگیش درست بشه ویه پسرتپل مپلم خدابهش بده 

چند ساله ازدواج کردی؟

۲سال

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

استارتر هیچوقت بچه زندگی رو تغییرنمیده جوریکه فکرکنی اگه رابطت بده باهمسرت بچه بیاددرستش کنه نه هیچوقت!!فقط اون طفل معصوم بی گناه هرروز اذیت میشه وایندشم نامعلومه خوب فکراتو بکن بعدتصمیمی بگیر

این حجم از حس بد نسبت به خانواده شوهرتو بریز بیرون  ذهنت اروم میشه بچه ام میاری. همش حس تنفر داری. چیکار داری هی بحث کنی که شوهرت پشت اونارو بگیره.حتما راجب اونا بحث میکنی که اونم پشتیشونو میکنه

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
این حجم از حس بد نسبت به خانواده شوهرتو بریز بیرون  ذهنت اروم میشه بچه ام میاری. همش حس تنفر دا ...

اونا اینقد بدی کردن بهم که نمیتونم آروم باشم...بخصوص کارایی کردن حرفایی ک میزنن...حتی ب خوردن ما کار دارن...هر کار خاستم بکنم شوهرم مخالفت کرد ولی همون کار رو آبجیای خودش میکنن چیزی نمیگه