2777
2789
عنوان

دیشب خونه مادرشوهرم بحث طلای اصل و بدل

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 62 پست
هرکاری کردم اونوقتا نداد گفت یه جا مطمئن خودم قایمش میکنم.هووووف دارم منفجرمیشم گمونم یه دعوا راه بی ...

درسته حق داری پول دادین ولی عزیزم..یه زنجیر بخدا ارزش ندتره با نامزدت یا خونوادش درگیر شی..اینطوری حساسشون میکنی..شاخکاشون تکون بخوره که آهان راه اذیت کردنو پیدا کردیم

وقتایی که از دست محمدم ناراحتم..یا وقتایی که میخوام سربه تنش نباشه..به خودم یادآور میشم این همون کسیه که بخاطر داشتنش از خیلی چیزا گذشتم..همون کسیه که بخاطرش دست به دامن خدا شدم..کسی که یه روزایی شده بود آرزوی امروزم..الان که کنارمه عشقمه پشت و پناهمه باید قدرشو بدونم..چون انتخاب خودم بوده..اون وقته که یادم میاد چقد دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم انگشتر نشون منم فروخته بعدش گفته خودت گمش کردی😔😭

یا خدا..البته همسر من هایپر مارکت داره..فروخت اونجا سرمایه گذاری کرد..جنس آوردتو مغازه..برا همین زیاد ناراحت نیستم..هرکدوم خواست بفروشه گفت بهترشو میخرم..نخرید که هیچ..انقد گرون شده حرفشم نمیزنه😀😊😀😊

وقتایی که از دست محمدم ناراحتم..یا وقتایی که میخوام سربه تنش نباشه..به خودم یادآور میشم این همون کسیه که بخاطر داشتنش از خیلی چیزا گذشتم..همون کسیه که بخاطرش دست به دامن خدا شدم..کسی که یه روزایی شده بود آرزوی امروزم..الان که کنارمه عشقمه پشت و پناهمه باید قدرشو بدونم..چون انتخاب خودم بوده..اون وقته که یادم میاد چقد دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت...    
بگو تو که استفاده نمیکنی ازش بده خودم بندازم گردنم😜

آفرین اینم خوبه..اما اگه برگرده بگه مال خودمه اختیارشو دارم چی..

یا خدا..البته همسر من هایپر مارکت داره..فروخت اونجا سرمایه گذاری کرد..جنس آوردتو مغازه..برا همین زیا ...

خوبه میدونی کجا خرج شده من نمیدونم کجا رفته اصلا از زرنگیش میگه گم شده 

تقصیر خودمه هرچی سرم میاد😭 ساده بازی دراوردم

خوبه میدونی کجا خرج شده من نمیدونم کجا رفته اصلا از زرنگیش میگه گم شده  تقصیر خودمه هرچی سرم م ...

هرکی یه جور داره از دست این موجودات میکشه..عوضش همسر منم ایرادای دیگه داره..که کاش یکم بیخیال بود..

خوبه میدونی کجا خرج شده من نمیدونم کجا رفته اصلا از زرنگیش میگه گم شده  تقصیر خودمه هرچی سرم م ...

بگو خب زنجیر تو هیچی گم شد..پس حلقه من کو..میگما گفتم بیخیال شو نه نشو..اینجوری پیش بره یه روزم خودشو گم میکنه

آفرین اینم خوبه..اما اگه برگرده بگه مال خودمه اختیارشو دارم چی..

اونوقت باید بگه پس وقتی پدر و مادرم برات هزینه کردن اونو خریدن توام به احترام اونا باید بندازیش

حداقل اگه استفاده نمیکنی بده خودم که اونام ناراحت نشن

مثلا بگه دوست داری هدیه پدرومادر تورو قایم کنم و هیچوقت ازش استفاده نکنم؟!

به شوهرت بگو اسکل گیر اوردی 

هم حلقه خودش هم نشون تو هم زنجیر همه با هم نیست 

عجب 

تو چه زود باوری 

خیلی جالبه که گفته نشون رو خودت کم کردی 

یکی از طلاهای سنگینتو ننداز یه جا قایم کن بکو گم شده ببین عکس العملش چیه 

اونوقت به واقعیت پی میبری 

داغ کرد بگو اینم عین بقیه