2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو ببخشم؟

734 بازدید | 45 پست

کسانیکه تاپیک دیروزم رو خوندن میدونن 

وقتی به شوهرم گفتم چرا پشتم نیستی و میذاری مادرت هرچی میخواد به من میگه عصبانی شد وتف انداخت توی صورتم و گفت بی لیاقتی

این چندمین بارشه که روی من تف میکنه خیر سرش درس خونده دیگه اینبار نمیتونم ببخشمش نمیتونمم قهرکنم برم خونه پدرم شرایطشو ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید دیگه

تف کار خیلی خاله زنکانه و مال پیرزنای قدیمیه

شما با مادرش هیچ بحثی نکن ک لازم باشه بعد ب شوهرت بگی چرا پشتم نیستی

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

من نظرم اینه انقدبهش محبت کنی تا مریدت بشه .بعت قوووول میدم هیچ چیزی ب اندازه احترام و محبت مردارو خر نمیکنه 

وقتی ابراز میکنی قد نباش با تواضع و ناراحتی جلوش ابراز کن اگ تف انداخت خودتو دلشکستع بگیر و ناراحت بگیر

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم