2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو ببخشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 45 پست
😂😂ببخشید باز زندگی خودم مقایسه میکنم ببینم چقدر این تایپیکت بچگانه و مسخرست  🤐

عزیزم چرا بچگانه س منم دارم زجر میکشم بخاطر یه مادرشوهر که مدام متلک میزنه و بی احترامی میکنه

خیلی ناراحتم و نمیدونم راه چاره من چیه اول مشکل زندگی کردن توی یه ساختمون با خانواده شوهر دوم پشتی ...

مشکلت با مادرشوهر رو خودت حل کن هیچ انتقال نده به شوهرت .هیچ مردی دوست نداره بین زنش و مادرش قرار بگیره. حالا که حساسه پای خانواده اش رو وسط نکش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن وقتی داشت خمیازه میکشید تف کن ته حلقش🤮

مجبور نیستین وارد اینجور تاپیک ها بشین وقتی متوجه شدت ناراحتی طرف نمیشین و فقط دنبال خندیدن و مسخره بازی هستین

اینقدر مجبت کن تا بیاد سمتت

از مادرش بد نگو

سیاست داشته باش

با دعوا نگو

به موقع بگو

ﺗﻮﻯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ!ﺍﯾﻨﻮ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ.ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍﻡ،ﺍﺻﻼً ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ…ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭﻧﻤﯿﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻬﺘﺮﺵ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺁﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ، ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ،ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ، ﺍﻭﻧﻢ ﻧﻪ ﯾﮑﯽ، ﻧﻪ ﺩﻭ ﺗﺎ! ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻣﻮﻫﺎﯼ ﺳﺮﻡ، ﺁﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ!!!ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ، ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺧﻢﮐﺮﺩﻥ ﻫﻢﻧﺪﺍﺷﺖ..!!ﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ، ﮐﻪ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﻧﺒﻮﺩ، ﮐﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﺁﻭﺭﻫﻢ ﺑﻮﺩ…!ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺭ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﯼ…ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ،ﺍﻣﺎ…ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ…ﭘﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺎﺩﯼ، ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯾﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ؛ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ، ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺭﯼ…ﭘﺲ ﻓﻘﻂ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺵﻭ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ…

به مادرش کار نداشته باش خیلی حساس نباش زیاد باهاشون قاطی نشو تا میتونی به شوهرت محبت کن که به سمت توبیاد بدی های خانوادشو به روش نیار صبر کن خودش میفهمه چرا میزاری کوچیکت کنه نکن 

آقای محترم من متاهلم لطفا درخواست دوستی نده با سپاس فراوان  

بهش بی محلی کن با مادر شوهرت هم اصلا صمیمی نشو هر چی گفت حساسیت نشون نده اصلا خودتو بزن ب نشنیدن بخند شاد باش خودش از رو میره تنها راه چاره ت بی محلی کر دنه 

دخترم با من بمان ..
 بهش بی محلی کن با مادر شوهرت هم اصلا صمیمی نشو هر چی گفت حساسیت نشون نده اصلا خودتو بزن ب نشنی ...

۷ساله اینجام همیشه بی محلی کردم ولی دیگه سخت شده واسم دیروزم درجوابش هیچی نگفتم که حالا پشیمونم کاش جواب میدادم بی محلی وجواب ندادن بیشتر پررو میکنه طرف رو

مجبور نیستین وارد اینجور تاپیک ها بشین وقتی متوجه شدت ناراحتی طرف نمیشین و فقط دنبال خندیدن و مسخره ...

مساله الپیاد ریاضیات محض که ننوشتی

یه چیز مسخره نوشتی آدمم خندش میگیره دیگه

اخه کدوم آدم عاقلی مدام تف میکنه تو صورت زنش!!!ناموسا خنده داره دیگه😂😂😂😂😂

ببین مردا ازاینکه تو دوراهی بین زن و خونوادشون قراربگیرن اصلا خوششون نمیاد اون مادرشوهرت هرچی باشه مادرشه که سالهای زیادیم باهاش زندگی کرده و براش عزیزه تو اگه یبار بدشو بگی حتی اگه ب حق بگی بازم تو میشی آدم بده چرا؟؟چون شوهرت یاده مامانش و محبتاشو خوبیاش میفته حالااین وسط اگه دوتا حرف بدم بار تو کرده باشه باز اون خوبیاش خنثش میکنه این وسط فقط تویی که ضرر میکنی پ دیگه عمرا نگو مادرت اینو گف اونو گف پشتم نیستی فلان بهمان انقد خوبی کن بهش انقد محبت کن که خودش متوجه بشه یجوری بفهمه حق و ناحقو اگه جلوشوهرت ی چی بت گفتن برو توخودت و بزن ب در مظلومی شوهرت ببینه بغضتو ولی چیزی نگو...اینطوری که تف مف راه انداخته داد و بیداد نکن سکوت کن برو توخودت یجوری که دیونه بشه...بذا ی مدت که گذاشت اوضاع اوکی شد کم کم جلو روش با مامانش خوب باش پیش خودشم خوب خونوادشو بگو بذا فک کنه هیچ مشکلی بینتون نیس دیگه اگرم باشه از طرف مامانشه ن تو

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

وقتی میبینی فرهنگ مادرشوهرت پایینه و نمیتونی کاریش کنی خودت رو بزن ب نشنیدن ،یا اینکه چندروزی سرسنگین باش ،اصلا باهاش بحث نکن ی چیزی رو بهت بگم یادت بمونه توی دعوا با شوهر سر مادرش اونی ک بازنده ست زنه 

ولیتو میتونی تو این دعوا خودت رو کنار بکشی و مظلوم نمایی کنی ،ببین چطور شوهرت میشه وکیل مدافعت

عزیزم چرا بچگانه س منم دارم زجر میکشم بخاطر یه مادرشوهر که مدام متلک میزنه و بی احترامی میکنه

😂شوهرم با مادرش کل نامزدی وعروسی ۳سال زندگیم نابود کردن حرومم کردن حاضر نیستم حتی فیلم وعکس عروسیم نگاه کنم 

فقط تحمل صبر ومهمتر سعی کن با مادرش شوهرت خوب باشی همه چی حل میشه مجبوری اینو درک کن اون مادرش هرچقدر بد هیچ وقت نمیتونه بندازدش دور مجبوری باهاشون کنار بیایی یا اونقدر بحث ادامه بده تا زندگیت راحت خراب بشه همیشه به این فکر کن اونا قراره یه روزی نباشن ممیرن 

وقتی زندگی بهم میزنن عقل ندارن بی خیال باش سخته اما مجبوری 

باید سیاست داشته باشی،اول اینکه شوهرت مسئول رفتار زشت متلکای مامانش نیست پس دلیلی نداره مامانش هرکارمیکنه بری پیش شوهرت شکایت کنی،اگه میدونی بعدا هزارتا روحرفات نمیذاره به شوهرت بگه خودت جواب مادرشوهرتوبده زبونشوکوتاه کن اگرم میدونی داستان میشه سکوت اختیار کن،حالا که شوهرت طرفتونمیگیره نباید تومنگنه قرارش بدی که بهت توهین کنه نصف بیشتر مردا طرف مامانشون هستن چون عمری بزرگشون کرده،حالا که روخانوادش حساسه تو باید با مامانش صمیمی تر باشی و سعی کنی مشکلی به وجود نیادآرامش خودتم حفظ میشه اینجوری،منم همین راه رو درپیش گرفتم الان دوساله هیچ مشکلی بین خودم وشوهرم پیش نیومده هیچ وقت نمی گم مامانت بهم اینطوری گفت خودم جواب مادرشوهرم میدم