2777
2789
عنوان

خاله جونا بیاید میخوام عکس دخترم بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 53 پست
عه تویی چطوری؟ ن اخه یه جوری گفتی ایراد.تازه میخواسم بگم خدابهت یه بچه بده رنگ نیمار ک البته خیلی خو ...

😂😂😂😘😘😘عزیزمی.. بخدا تو خونواده ما همه سفییییید.. پنبه . بعد پسر من رنگش قهوه ایه🤣🤣🤣نه ب من رفته نه به پدرش .. ولی خدایی همه عاشقشن گردالووووعه چال داره . بزار عکسشو بزارم. خودم عااشق پوستای گندمیم .. دوست دارن نینی تو راهیم هم شبیه عمه هاش گندمی بشه . 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

اوخی شیرین و نازه . برات مهم نباشه بقیه چی میگن بهش خیلی محبت کن که اگر اونا هم نکردن کمبودشو حس نکنه در ضمن موهاشم بلند کن مال منم بچگیام بلند نمیشد ولی بهتر میشه رفته رفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه به این نازی

من جای شما بودم لباسای رنگی مثل لیمویی و صورتی روشن 

تاپ شلوارک 

تاپ دامن کوتاه تنش میکردم

تا چشم همه دربیاد

خیلیم دخترت نازه خدا برات نگهش داره

من توبچگیم از دختر سبزه تر بودم 

ان شاءالله سلامت باشن    نینی توراهتیم کلی بامزه  دوست داشتنی باشه......کوعکس؟

مررسی عزیزم .. میزارم لایک کردی میپاکم😁

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
وای خدا  ناناسه    خداحفظش کنه برات

چشات ناناسسسه عززیزممممم . ممنونم همچنین فدات شم❤❤❤