2777
2789
عنوان

خاله جونا بیاید میخوام عکس دخترم بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه بودم لقبمو گذاشته بودن جوجه اردک زشت پسرای فامیل 

الان خوشکلتر از همه هستم همون پسرا شنیدم گفتن این دختر چرا هرچی میگذره اینقدر خوشکلتر میشه

پس عصه نخور

کلیم خاطرخواه داشتم الانم ۵ سال ازدواج کردم حتی جدیدا باز شنیدم گفتن که چقدر خوشکل شدم

جوجویی

ناز من

عزیزم خوانواده ما هم همه بور و چشم رنگی و درشت هستن

دختر من لاغر ، ولی زیباست 

مادرمم بینهایت عاشقشه

چون بامزس

همین وروجک های ما بزرگ میشن لنقده نازتر میشن که نگو

مهم اینه تو و همسرت عاشق دخترتونید

بقیه رو بیخیال

مگه سبزه بودن ایراده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کی حرف بد بودنو زد .بچه خود منم سیاهه منظورم اینه ک سبزه بودن ک بد نیس . بیا منو بخور😂😂

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
کی حرف بد بودنو زد .بچه خود منم سیاهه منظورم اینه ک سبزه بودن ک بد نیس . بیا منو بخور😂😂

عه تویی چطوری؟ ن اخه یه جوری گفتی ایراد.تازه میخواسم بگم خدابهت یه بچه بده رنگ نیمار ک البته خیلی خوشمله  دوست داشتنی