2777
2789
عنوان

بیاین بگید با موذی گری های جاری و قوم شوهر چطوری برخورد می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4361 بازدید | 81 پست
من از این ناراحتم که همیشه با موذی گری منو آذر میده و من فوری اشک میاد تو چشمم اصلا نمی تونم جواب بد ...

همون دیگه فهمیده شما رو چطور ناراحت کنه ...رو خودت کار کن ...حرفم نزدی نزن با یه لبخند میگفتی چه جالب ..خداروشکر رابطشون خیلی خوبه مثلایا حتی میگفتی له جاش من عاشق جفتشونم  ..حتی شوهرتم نباید بکوبی تو جمع و جلوش چون خوشحالم میشه ..بعصیا مریصن نباید نقطه ضعفتو لو بدی

جاری من وقتی میرسم خونشون یه سره حواسش به شوهرمه حتی براش میوه پوست میگیره باورت شاید نشه مثلاً به م ...

چرا خانم های بی زبون گیر جاری های زبون دراز و پرو می افتن همیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه از ادب خارجه کلا.اگر نمیتونی جوابشو بدی اینجور چیزارم نگو پیشش.از چیزایی بگو که خودتو بکشی با ...

انقد ساسیت داره خواهر همه رو باخودش داره 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
جاری من وقتی میرسم خونشون یه سره حواسش به شوهرمه حتی براش میوه پوست میگیره باورت شاید نشه مثلاً به م ...

وااا بگو مگه خودت شوهر نداری من اگه بودم ی کاری میکردم ک دیگه از این غلتا نکنه

برای باردار شدنم ی صلوات بفرستین😍😘

منم دقیقا شرایطم تو خانواده شوهر مثل شماست

نمونش همین امروز

ناهار خونه مادرشوهر بودیم، زنعموی شوهرم و عروس و داماد و ایناش هم از کرج اومده بودن خونه اونا

(من باردارم و مامانم هم فوت شدن😔) یعنی برا زایمانم کسی نیس بیاد بمونه پیشم و به خودمو بچم برسه

حالا تو جمع اونا حرف کاچی شده، خاهر شوهر عوضیم برگشته با خنده بهم میگه سارا(من) ، انقدر هوس کاچی زائو کردددددم تو بزایی من بیام خونت کاچی تو رو بخورم!

منم برگشتم بهش گفتم باشه آبجی شما بپز بیار خونم هم من بخورم هم تو😏

بعد مادرشوهرم پشتی دخترش دراومده میگه: نه دیگه، ما بپزیم فایده نداره، منم برگشتم گفتم منکه اون موقع تو جا افتادم و مریضم و حال ندار

شما بپزید برامنم بیارید😤

من😐

زنعموی شوهر😊😎

مادرشوهر😬

خاهر شوهر😠

زورم نمیرسه بخدا بعد میگن پسرمون رو ازمون دور میکنه

یه دفعه که نمیشه آروم آروم باید کمش کنی   چند سال طول میکشه   اصلا همچین  آدم هایی رو نمیتونم تحمل کنم  حالا جاری   خواهر  خاله  هر کی میخواد باشه 

منم میگم چه مرضی داشت بیاد جلو جمع این موضوع رو گزارش کنه که چی بشه مثلا

واسه اینکه حال تورو اینجوری که الان هستی بکنه عزیزم.بزرگترین اشتباه ضعف نشون دادنه باید خیلی بی تفاوت رفتار میکردی و میگفتی باشه چیز خاصی نیست از عشقش به خودم مطمئنم.دخترمونم که ثمره عشقمونه باید بیشتر دوستش داشته باشه

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅