2777
2789
عنوان

تموم شد همه چیز

193 بازدید | 41 پست

بعد از ۴ سال و نیم همه چیز تموم شد

خانواده ها نزاشتن 

الان یه دختریم که دو ماهه وارد ۳۵ سالگی شدم 

بشدت از آینده میترسم

با دلی که هنوز اون رو طلب میکنه 

دیشب بهم گفت که همه چیز بین من و تو تموم شد برای همیشه

بچه ها حالم خیلی بده

قبل از عقد بهم خورد چند روز قبل از عقد و الان ماه هاست که تموم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوستت داشت به پات میموند لعنت بهش

نابودم کرد نابود نابود

بعد حرف از حلالیت میزد

بهش گفتم بین من و تو خدا قضاوت خواهد کرد

بچه ها خیلی بد منو عاشق خودش کرد خیلی بد

شما الان 35 سالته ،باید پر تجربه باشی ،خودت سرگرم کن ..شاغلی ؟ چرا اینقد دیر ازدواج میکنی ،خودت نخواستی یا خواستگار نداشتی  ..ببخشید البته ؟ 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

شما الان 35 سالته ،باید پر تجربه باشی ،خودت سرگرم کن ..شاغلی ؟ چرا اینقد دیر ازدواج میکنی ،خودت نخوا ...

من از خانواده فقیری بودم و پدر و مادر مداشتم موقعیت های ازدواجم خوب نبودن تا درسمو خوندم و استخدام شدم شد ۲۹/۳۰سالم دیگه وقتی رفتم سرکارم و گفتم ازدواج کنم این پسر یکی از خواستگار های موقعیت دار و خوبم بود که خانوادش منو محل کارم دیدن و اومدن خواستگاری بعدش خانواده ها ب اختلاف خوردن و ۴ سال چند باری اقدام کردیم و هر سری یک یبهمش میزد الان اون بعد اینسری ک بهم خورد گفت دیگه همه چیز بین من و تو تموم شد

نابودم کرد نابود نابودبعد حرف از حلالیت میزدبهش گفتم بین من و تو خدا قضاوت خواهد کردبچه ها خیلی بد م ...

میدونم عزیزم درکت میکنم خدا نمیذاره به آرامش برسه شک نکن🥰

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

میدونم عزیزم درکت میکنم خدا نمیذاره به آرامش برسه شک نکن🥰

برای من هیچ تاثیری نداره چون من ویران شدم

کسایی که ازدواجمو بهم زدن تقاص. پس دادن با سرطان گرفتن بچشون و یکیم با ضرر هنگفت مالی

ول ینه اونا متوجه اشتباهشون شدن و نه من کارم درست شد

برای من هیچ تاثیری نداره چون من ویران شدمکسایی که ازدواجمو بهم زدن تقاص. پس دادن با سرطان گرفتن بچشو ...

الان ازش خبر داری؟

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

لعنت بهش که دلش از سنگ شد انگاریعنی از شدت دوست داشتنش ک منو دوست داشت من عاشقش شدم تهش اینجوری تموم ...

دروغه اگر عاشقت بود میخاستت زمین و زمان به هم میدوخت بهانست اون الان راحت میره با ی دختر دیگه نامزد میکنه همونی خانوادش گفتن