2777
2789
عنوان

بیاین بگید با موذی گری های جاری و قوم شوهر چطوری برخورد می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4361 بازدید | 81 پست

وای من درآینده اگه شوهرم بگه بچمونو بیشتر دوست داره 

از غصه میمیرم میترکم😂

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
وای چرا تمرین کن رو خودت اینجوری کمتر حرص میخوری

یبار توجمع بودیم داشتم میگفتم رفتیم اتلیه فلانی خیلی خودشو کلا میگیره یجوریه جاریم برگشت گفت خوب ادم حسابتون نکرده من لال بودم هیچی نگفتم انقد فرداش حرص خوردم شوهرم فرداش رفت دعواش کرد😭

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا یکی از اقوام مون این اتفاق افتاد و اون اقا هم گفت دخترمو بیشتر دوست دارم

وقتی جاری موذی ب گوش اون رسوند شوهرش چی گفته

اونم خندید و گفت خواسته تو حساس نشی اخه قبلا شوهرت ب شوهرم گفته بود بچه تون رو بیشتر از تو دوست داره

و تا مدت ها اینا سوزه ی فامیل بودن

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
یبار توجمع بودیم داشتم میگفتم رفتیم اتلیه فلانی خیلی خودشو کلا میگیره یجوریه جاریم برگشت گفت خوب ادم ...

چه بی ادب اه

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
مگه الان مهمه ؟؟؟خوب حالا شوهرتون بگه و جاریتونم این حرفاو بزنه ...اصلا نباید مهم باشه ..این حرفا چی ...

من از این ناراحتم که همیشه با موذی گری منو آذر میده و من فوری اشک میاد تو چشمم اصلا نمی تونم جواب بدم بیشتر از خودم حرصم میگیره که این همه بدبختم

چه بی ادب اه

اره متنفرم ازش اصلا باهم حرف نمیزنیم 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
همه مردا بچه رو بیشتر از بقیه دوس دارن دیگه اینکه یه چیز تابلویی هست

منکه الان ازش میپرسم هنوز ازدواج نکردیم...

میگه بیست تا بچم بیاریم من تورو ازهمشون بیشتردوست دارم😭😭😭😭😭

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
یبار توجمع بودیم داشتم میگفتم رفتیم اتلیه فلانی خیلی خودشو کلا میگیره یجوریه جاریم برگشت گفت خوب ادم ...

معلومه از ادب خارجه کلا.اگر نمیتونی جوابشو بدی اینجور چیزارم نگو پیشش.از چیزایی بگو که خودتو بکشی بالا گلم.

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 

عزیزم خونواده ی شوهر همشون رو مخن من بااینکه توساختمونم ولی همیشه وقتی مهمون دارن اول خواهر شوهرمو جاریمو دعوت میکنن بعد موقع شام میان میگن شماهم بیاین 

عشق آن است ک یوسف بخورد شلاقی...درد تا مغز و سرو جان زلیخا برود

عزيزم بهترين جواب به اين حور ادما فقط و فقط بي محليه

من همسرم شهر ديگه كار ميكرد يه بنده خدايي يه بار منو ديد و گفت ميدوني شوهرت زن گرفته تو اون شهر منم با خنده گفتم اره اتفاقا يه پسر هم اونجا داره و كلي حرف ديگه

اون طرف وقني ديد نمي تونه منو عصبي كنه يا اذيتم كنه خودش بيخيال شد حالا اگه من دعوا راه انداخته بودم ايشون هر دفعه منو ميديد اذيتم ميكرد

هيچ وقت دست كسي ضعف ندين شما بايد ميگفتي براي هر پدر و مادري بچه الويت اصليشه و مطمينم همه تو اين جمع بچشون الويت اصليشون حتي اگه در ظاهر بگن نه ، بعد ميگفتي يه مثال ميزنم اگه دور از جون  ببينيد بچه تون و همسرتون هر دو تو اب دارن غرق ميشن كدوم رو اول نجات ميدين ؟

بعدم ميگفتي به نظرم جواب همسرم منطقي و درست بوده و من اصلا دلگير نميشم  بعدم خيلي عادي رفتار ميكردي انگار نه انگار اتفاقي افتاده چون اينحور ادما فقط ميخان حالگيري كنن و فتنه بندازن با اين طرز برخورد اين ضعف دست طرف ندادي بعني بهش نشون دادي حرفت برام مهم نيست