2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از دومین بار تزریق، باردار شدم و خداروشکر پسرم الان پانزده ماهه ست بعد از چن ساعتشو یادم ...

منم آمپول زدم دور دومه.یازدهم باید پریود میشدم نشدم.۱۳ بی بی چک زدم منفی شد. الانم که ۴ روزه که نشدم. 

شما کی بی بی چک زدین مثبت شد؟ کی آزمایش دادین؟

یعنی ممکنه باردار باشم؟

منم آمپول زدم دور دومه.یازدهم باید پریود میشدم نشدم.۱۳ بی بی چک زدم منفی شد. الانم که ۴ روزه که نشدم ...

روز چهاردهم یا پانزدهم بعد از آمپول، بی بی چک زدم ک مثبت بود، ی هفته بعدشم برا آزمایش رفتم

نتونستم زودتر برم

❤برای ظهور امام زمان (عج)  یک صلوات
روز چهاردهم یا پانزدهم بعد از آمپول، بی بی چک زدم ک مثبت بود، ی هفته بعدشم برا آزمایش رفتم نتونس ...

پس حتما من باردار نیستم چون ۱۹ روز بعد از آمپول بی بی زدم منفی شد

پس حتما من باردار نیستم چون ۱۹ روز بعد از آمپول بی بی زدم منفی شد

ان شاءالله ک هستین

ممکنه لقاح دیر اتفاق افتاده

تا چن روز دیگه ک پریود نشدی، برو آزمایش

❤برای ظهور امام زمان (عج)  یک صلوات
بعد از دومین بار تزریق، باردار شدم و خداروشکر پسرم الان پانزده ماهه ست بعد از چن ساعتشو یادم ...

عزیزم چندساعت بعد از امپول و چندبار نزدزکی داشتین؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

عزیزم شما هم بعد از آمپول درد رحم و تخمدان داشتی؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
منم آمپول زدم دور دومه.یازدهم باید پریود میشدم نشدم.۱۳ بی بی چک زدم منفی شد. الانم که ۴ روزه که نشدم ...

همیشه پریودات منظم بوده؟

علائم نداری؟

چرا نمی ری آزمایش بتا بدی؟

آره منظم بوده یک سال اخیر. نه علائم پریودی دارم نه حاملگی دیروز آزمایش دادم منفی بود

اشکال نداره.ایشالا به زودی مثبت میشه

ان شاالله. این سری دیگه میرم عکس رنگی  زدم به سیم آخر

عکس رنگی که واقعا لازمه...چون ممکنه لوله هات چسبندگی داشته باشه و خیلی ها بعد از عکس رنگی بلافاصله باردار می شن