2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بود بد نبود اما مسافرت نرفتین ک همش مهمونی بودیم البته اولین مهمونی خوش نگذشت میخواستم جاریمو اتیش بزنم 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

گند

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

فک کن تا رسیدیم لرستان سیل راه افتاد و کشت و کشتار و کلی عروسی داشتیم ک نرفتیم و ۱۰روز تو خونه با سرما گذروندیم اونم با خونواده مادر شوووووهر و با کلی تیکه و مدام در حاله کار کردن و اخرشم برگشتیم

درون هر انسان ک میشناسی...انسانیست ک نمیشناسی
واسه من عالی بود

با امضات من انرژی گرفتم 😂😂😂😂😂

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

به من که اصلا خوش نگذشت حتی یه ذره

از روز اول عید اعصاب خردی داشتم تا الان 

خیلی عید بدی بود امسال.

خدا بقیشو بخیر بگذرونه

اگه میشه واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین  

نه😔😐

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه