2777
2789
عنوان

مصرف همزمان اسنترا و قرص خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 8874 بازدید | 88 پست
برای اضطراب شدید و پانیک عزیزم

ب منم داد دکتر دقیقا بخاطر استرس شدید ولی من میخورم خوابم میاد شدیدا و اینکه شب بخورم صبح از شدت خواب حس میکنم کمر ب پایینم بی حسه فلج میشم نمیشه رو پام راه برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه هامن مدت سه ماه اسنترامصرف کردم تشنج داشتم خیلی مضطرب بودم دکترتجویزکردالانم همون استرس و اضطراب رودارم ولی خیلی کمتر ومشکل عصبانیتم هست هنوزبنظرشمابازم بایدمصرف کنم؟حدود۴۰روزه ک مصرف نمیکنم

سلام کسی هست؟ من ۳هفته اس اسنترا رو شروع کردم واسه وسوست فکری بعد زایمان،چند روز خوبم چند روز مثل سابق ،واسه شماها کی جواب داد؟ اسنترا ۵۰ میخورم افکار مزاحم دست از سرم برنمیدارن😢

دخترم فرشته اسمونی که فقط ۲۵ هفته تونستم برات مادری کنم😭

عزیزم خواستم بدونم مسکل بیخوابیتون حل شد و بدنتون عادت کرد؟منم مشکل شما رو دارم

سلام دوستم

ببخشید من از اون موقع نیومدم نی نی سایت

بله خوابم کمی بهتر شده هر چند هنوز اصلا مثل قبل نیستم

سعی میکنم حتی اگه منقطع هم هست ۵ ساعت خوابو حداقل داشته باشم

شما چی؟

امیدوارم مشکلتون برطرف شده باشه

امروز یه روز خوبه...
سلام عزیزم من مشکل بیخوابی نداشتم آلپروزولام رو برای آرامش مصرف میکردم. ولی استارتر خدارو شکر مشکل ...

هاها فدات بشم که به جای من جواب میدی😂🤗

اره خوب خیلی خیلی بهترم

وزنم دوباره برگشته به حالت سابق

خوابم خیلی بهتر شدههر چند هنوز منقطعه

خدا رو شکر 😘

امروز یه روز خوبه...
من فقط آسنترا میخورم... خوابم مشکل نداره اما حس میکنم حواس پرتم کرده شدید

دقیقاااا الان میفهمم چی میگید ....منم حواس پرت شدم

به چیزایی که قبلا خیییلی حساس بودم دیگه بیتفاوت شدم....

از دکترم در مورد حواس پرتی که پرسیدم گفت طبیعیه و موقتی ... یعنی به خاطر اثر قرصه و بعد برطرف میشه😊

امروز یه روز خوبه...
دو سه هفته صبر كن اوايل اينجوريه بعضي ها تهوع ميگيرن بعضي ها بي خواب بعدش خوب ميشي

ممنون عزیزم

خوا رو شکر تهوع که نبود

کاهش وزن بسیار شدید بود و بیخوابی وحشتناک

اولی رفع شده کاملا و دومی خیلی خیلی خیلی بهتر شده

امروز یه روز خوبه...
ب منم داد دکتر دقیقا بخاطر استرس شدید ولی من میخورم خوابم میاد شدیدا و اینکه شب بخورم صبح از شدت خوا ...

سلام دوستم

امیدوارم مشکلتون کاملا حل شده باشه

ولب اسنترا از اون قرصاییه که شروع، دوز مصرف،تغییر در دوز مصرف و قطع قرص باید زیر نظر پرشک انجام بشه

وقتی این علائم ازار دهنده مواجه شدید حتما دکتر رو در جربان قرار بدین تا در صورت صلاحدید دارو رو تغییر بدن

امروز یه روز خوبه...
سلام بچه هامن مدت سه ماه اسنترامصرف کردم تشنج داشتم خیلی مضطرب بودم دکترتجویزکردالانم همون استرس و ا ...

سلام دوستم

امیدوارم مشکلتون کاملا حل شده باشه

همونطور که گفتم اسنترا از اون قرصاییه که شروع، دوز مصرف،تغییر در دوز مصرف و قطع قرص باید کاملا زیر نظر پرشک انجام بشه

وقتی این علائم ازار دهنده مواجه شدید حتما دکتر رو در جربان قرار بدین تا در صورت صلاحدید دارو رو تغییر بدن

امروز یه روز خوبه...
سلام کسی هست؟ من ۳هفته اس اسنترا رو شروع کردم واسه وسوست فکری بعد زایمان،چند روز خوبم چند روز مثل سا ...

سلام دوستم

قدم کوچولو مبارک باشه

امیدوارم مشکلتون حل شده باشه

سعی کنید ماهی یکبار به دکترتون مراجعه داشته باشبد

امروز یه روز خوبه...