2777
2789
عنوان

خانما ی سوال

198 بازدید | 14 پست

من بعد چندسال باخونواده خودم رفتم سیزده بعد بخاطر خواهرزاده با مامانم حرفم شد چون اونو دوس دارن نباید کسی بهش چیزی بگه دخترمنو میزد اونم ازخودش دفاع کرد بچه ام خلاصه ک امروز خونه مامانم مهمونیه بعد ساعتشو ب من نگفتن خواهرم زنگ زد ک شماره یکی از فامیلامونو بگیره گفتم منو دعوت نکردی چرا گف ساعت پنج هنوز حرفش تموم نشده بود گف خدافظ شارژم تموم شد و دیگه زنگ نزد کلا نسبت ب من و بچه هام بی محلی میکنن بنظرتون برم

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙

نه بابا خودتو سبک میکنی

ولشون کن توام با شوهرت برو بگرد بیکاری میری اونجا

بعضی وقتا با اینکه تو اوج خوشبختی هم نیستی میگی خدا رو شکر باز آرامش دارم یهو یه اتفاقی کل زندگیتو زیر و رو میکنه انقدر که فاصله امروز و دیروزت اندازه یه روز نیس میشه اندازه یه عمر تلاش میکنی که برگردی به اون زندگی سابق که بگی مهم نیس میگذره ولی نمیشه درد یه جوری ریشه میکنه تو وجودت که خودتم یادت میره یه زمانی خوب بودی..‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چرا مشکلی بوده یا هست ؟

دختر اون خواهرم ک همسن بچه منه خیلی دوست دارن اینقدر تحویلش میگیرن ب دختر من محل نمیدن دلیلشم نمیدونم 

استاتر عزیزم ناراحت نباش منم پسرم که با بچه برادرم دعوا کنه مامانم طرف برادر زادمو میگیره الان بابام هم اضافه شده چندروز نرفتم خونشون زنگ زدن که بچه ان چرا نمیای نکنه ناراحتی...گفتم نه ولی حوصله غر زدن ندارم بچتون اگه براتون عزیزه پسره منم برا عزیزه نمیتونم بشینم ببینم دارین بهش سرکوفت میزنین....دیگه هیچی نگفتن اتفاقا نمیرم خونشون پسرم راحت تره خونه خودمون 

بابا بزرگم مارو ک پدرمون فامیلشه بیشتردوست دارن 

والا ما هردو شوهرامون غریبه دیروز دیدم خواهردیگه یواش التماسش میکرد بیا تو ماشین ما بشین درصورتی ک ما ماشین نداشتیم و ی کنار بودیم 

استاتر عزیزم ناراحت نباش منم پسرم که با بچه برادرم دعوا کنه مامانم طرف برادر زادمو میگیره الان بابام ...

منم گلم تو همین فکر هستم میخوام چندوقتی نرم

استاتر عزیزم ناراحت نباش منم پسرم که با بچه برادرم دعوا کنه مامانم طرف برادر زادمو میگیره الان بابام ...

بیشتر حرفاشو ازبچه من یاد میگیره بعد اون ک بگه همه میخندن میگن چقدر باادب بخدا دخترمن ک میگه انگار ن انگار محل نمیدن

بیشتر حرفاشو ازبچه من یاد میگیره بعد اون ک بگه همه میخندن میگن چقدر باادب بخدا دخترمن ک میگه انگار ن ...

میدونم چی میگی ولی برا روحیه دخترت هم که شده زیاد نرو....من پسرم که راحت شد سه سال ونیمشه ولی همه چی میفهمه بخدا الان میخواستم سحری بخورم بیدار شد یهو بهم گفت مامان جون خیلی بد اخلاقه باهام منم برا همین محمد رو دوست ندارم منظورش برادر زاده ام بود خییلی ناراحت شدم 

میدونم چی میگی ولی برا روحیه دخترت هم که شده زیاد نرو....من پسرم که راحت شد سه سال ونیمشه ولی همه چی ...

دختر من سه ونیم سالشه دیروز همه بغلش میکردن عکس میگرفتن بعد دخترمن براخودش راه میرفت بهش میگفتن چقدر فضوله همه جا سرک میکشه میخواستم بگم اینم مثل اون بغل کنید تحویلش بگیرین ببین براخودش راه میره یانه