2777
2789
عنوان

نوزاد پرورشگاهی... یه لحظه بیاین

965 بازدید | 68 پست

خانومای گل

بچه پرورشگاهی روهم میشه دوست داشت؟ یعنی میشه که چنان مهرش به دلت بیوفته که مث بچه خودت بدونی... من کارای بچه داره جورمیشه... اما دلهره دارم کسی خودش یااطرافیانش تجربه دارن؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2627102/نظر-همتونو-می-خوام-مامانم-داره-منو-می-کشه?postId=85904134

توروخدا دعام کن وسواس فکریم تموم بشه خواهش میکنم صلواتم برام بفرست دیگه طاقت ندارم. هرکی منو دعام کرد و صلواتم فرستاد ایشالله حاجت روا شه.

ببین ما تو اطرافیان داشتیم

چنان مهرش به دلت میشینه که انگار از وجود خودته

ما حتی پسرخالم که پرورشگاهی بود رو که کرفتن الان تو فامیل از بچه های خودمون که از رگ و ریشه خودمون هستن بیشتر دوسش داریم

سلام عزیزم.چرا نمیشه.

منم قراره مامان یه فرشته از بهزیستی بشم.هنوز نیومده عاشقش هستم.بی شک خدا مهرشو به دل شما و بقیه میندازه.اون بچه ها پاک و بی گناهن.هر محبتی بهشون بکنی پیش خدا ارزش داره‌دلتو قوی کن.با خودش حتما خیر و برکت میاره

خدایا به من بینشی عطا کن که آرامش دلم با رضای تو یکی باشد.آمین

اگه بچه دوست داری عاشقش میشی تو فامیل داریم 

داداش من بچه های کولیارم بغل میکنه بوس میکنه از اینا که یه ماهه حموم نرفتن!!!!! 

اما من خودم بچه پادشامم شاید بغل نکنم ببوسم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖