2777
2789
عنوان

یکی از وسایل برقی رو نمیخام به کسی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 80 پست

فقط استاترجان،من ی چیزی تو کل زندگی برام شده تجربه،هیچوقت تو هیچ شرایطی با انرژی منفی کاریوانجام نده،سعی کن تموم کارات بارضایت قلبیت باشه،چون وقتی ته دلت راضی نباشه همیشه خودخوری میادسراغ آدم 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر  عزیزم ،من شاید جای شما نیستم و شاید اگر جای شما بودم همین کار رو میکردم ،ولی عزیزم به ...

عزیزم سشوار یه کار انجام میده ولی این وسیله من پونزده تا کار انجام میدم قیمتشم زیاده 

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
استارتر  عزیزم ،من شاید جای شما نیستم و شاید اگر جای شما بودم همین کار رو میکردم ،ولی عزیزم به ...

ببین منم هر چیزی باشه میدم ولی ۱۰۰کیلو گوجه

دیگه نامردیه این

وسیله عروس رو بسوزونی

اصلا خودشون نباید درخواست میکردن

من مادرم هم بگه رک میگم این حجم زیاده نه نمیشه

حالا زن داداش من اصلا رودر واسی نداره برای اولین بار خواستم باقی غذای پسرمو از خونش بیارم ریختم توی یه قابلمه روحی ازین کوچولو ها دادم دست بابام بچه بغلم بود زودتر رفتم پایین من که رفتم از بابام گرفته بود بریزه غذامو تو مشما فریزر  بابامم نگرفته بود قابلمه کوجیکه هم داداشم از کابینت داده بود دیگه اون شد اولین و اخرین بار

روزهای بهتری تو راهه قول میدم
ببین منم هر چیزی باشه میدم ولی ۱۰۰کیلو گوجه دیگه نامردیه این وسیله عروس رو بسوزونی اصلا خودشون نب ...

گوجه اسیدی هست حجمش هم بالاست کلا تیغش کند میشه. فکر نکنم دیگه چندان به درد بخوره.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
عزیزم سشوار یه کار انجام میده ولی این وسیله من پونزده تا کار انجام میدم قیمتشم زیاده 

اره خب شایدم حق با شما باشه 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
هر سال رب میگیرن؟؟؟ یا فقط امساله؟؟ سالای قبل که شما نبودی چی کار میکردن؟؟؟ دیگه اگر بساط هر سالشو ...

هرسال میگیرن من خودم پنج کیلو گوجه میخرم رب ماهیانه رو در میارم فهمیدن میخان پدر غذاسازمو دربیارن

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
هرسال میگیرن من خودم پنج کیلو گوجه میخرم رب ماهیانه رو در میارم فهمیدن میخان پدر غذاسازمو دربیارن

سالای قبل وسیله از کی قرض میکردن؟

بیرون دستگاهشو اجاره نمیدن مثل ابلیموگیری و ابغوره گیری؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ببین منم هر چیزی باشه میدم ولی ۱۰۰کیلو گوجه دیگه نامردیه این وسیله عروس رو بسوزونی اصلا خودشون نب ...

اخه گرون هم هست پونزده کار باهم انجام میده اگه بسوزه ینی پونزدهتا وسیله ام سوخته

اخه گرون هم هست پونزده کار باهم انجام میده اگه بسوزه ینی پونزدهتا وسیله ام سوخته

مارکش چی هست؟

سالای قبل وسیله از کی قرض میکردن؟ بیرون دستگاهشو اجاره نمیدن مثل ابلیموگیری و ابغوره گیری؟

با دست انجام میدادن امسال فیل شون یاد هندستون کرده

مارکش چی هست؟

پارس خزر

تو نت سرچ کن چرخگوشت همه کاره پارس خزر

با دست انجام میدادن امسال فیل شون یاد هندستون کرده

به نظرم اگر دلت نیست بدی سکوت کن خودشون باید بفهمن گیر سه پیچ ندن.

خوب نده بگو تو بروشورش زده سه کیلو بیشتر به موتور فشار میاد،یا بگو فروشنده موقع خرید اینطوری گفت که ...

ایول این حرف عالیه ممنونم ممنون ممنون ممنون ممنون😍😘🌹🌹🌹