2777
2789

سلام مادرشوهر و خواهرشوهرم میخان بیان یکی از وسایل برقی رو یگیرن اونی که میخان یه تومن به بالاس میترسم خراب بشه و تو این گرونی نتونم بخرم یهـجواب بگید که بهشکن بگم البته با سیاست باشه

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگو اون وسیله چیه تا بهت بگم

چرخگوشت همه کاره

هم چرخ گوشته هم ابمیوه گیر هم رنده برقی پونزده کارس

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
خیلی ریلکس زول بزن بگو این یکی اتصالی داره بعد تعطیلات سرویس کار میاد ببرتش یا بیاد درستش کنه

😂

بگو دست مامانمه

😃اره اینم فکر خوبیه

ولی میترسم یگن بعدا میایم میبریم

نظرتون چیه بهشون بگم خیلی گرون شده میترسم خرابش کنید؟؟؟😙

قرض

خب حالا مگه چه اشکالی داره؟

قرضه دیگه عزیزم

ممکنه یه روزی هم شما به یکی از وسایلی مادرشوهرت احتیاج داشته باشی

انصافا اگه مادرخودت ازت می خواست بازم دنبال بهانه می گشتی؟

حالا چه مشکلی داره مگه؟

حالا اگه نگران خراب شدنشی به مادرشوهرت بگو اجازه بدید منم همراهمتون  بیام ممکنه بلد نباشید باهاش کارکنید

این طوری خیال خودتم راحته 

بعد تو پیر که نه من متلاشی شده ام💔❣
چرخگوشت همه کاره هم چرخ گوشته هم ابمیوه گیر هم رنده برقی پونزده کارس

جوریه ک قطعه هاش جدا میشه؟  ببین میگم اگه جدا میشن بگوک یه قطعه ازش نیس نمیدونم حتما موقع تمیز کردنش جامونده زمین معلوم نیس کجا افتاده  ضایع اس اینو بگی؟  

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بگو اگر چیزی دارید بیاریدبراتون چرخ کنم عزیزم ☺️

یا اگرخواستن ببرنش خودتم با چرخ گوشتت برو.. دورازجون اگرخراب شدکی جوابگومیشه. همه از زیرش در میرن

نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیک‌تر میشه❤ 
😃اره اینم فکر خوبیه ولی میترسم یگن بعدا میایم میبریم نظرتون چیه بهشون بگم خیلی گرون شده میترسم ...

نه اینطوری رک که زشته،بعدا هم باز اومدن گفتن باز بگو دست مامانمه دیگه خودشون متوجه میشن نمیخوای وسیلتو بدی

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.