2777
2789
عنوان

یکی از وسایل برقی رو نمیخام به کسی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 80 پست
وقتی اومدن بهت بگن بگو واسه چی میخوایدش؟ گفتن واسه رب گوجه .بگو این که نمیکشه نابود میشه.ببرید این ...

چشممم

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
خخخخ غافل گیرت میکنن😂الان که اطلاع داری فعلابراشوهرت بگوخودش جوابشونوبده،بنظرمن شوهرت مخالفت کنه به ...

😂😂😂😂😂مرسی از راهکارت

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرون فکر کنم دستگاه صنعتی باشه واسه اینکارا ببرن اونا انجام بدن یبار مادرشوهر من چندین کیلو پونه ...

وای انقد بدم میاد از ادمای پررو

خدا به راه راست هدایتش کنه اونم اولش اینطوری نبود سادس داره از یکی نخ میگیره داره زندگیشو به حرف ادم ...

خدا خودش شفاش بده خیلی سخته یه سال خونه برادرت نری زن داداش خوب واقعا نعمته

خدا خودش شفاش بده خیلی سخته یه سال خونه برادرت نری زن داداش خوب واقعا نعمته

ایشالا خدا یکی نصیبمون میکنه برا داداش کوچیکم که از تنهایی در بیام کدوم دوست بهتر از فامیل و خانواده میشه.برام رویاس یه دوست صمیمی که دوتامون یه وجه اشتراک داریم جفتمون عاشق برادرم هستیم.باورت میشه برادر زادم به من میگه خانومه هفت سالشه مامانش یادش میده عمه صدامون نکنه اسممونو بگه پشتشم بگه خانوم تازه اسم من یادشم نبود.خواهر شوهر یا عروس یه خانواده هستن بخاطر حرفای قدیمی ها تو ذهنمون ضد هم نقش بسته شده در صورتی که هر کسی میتونه بد یا خوب باشه جدا از نسبت های فامیلی میشه دوست بود 

روزهای بهتری تو راهه قول میدم
ایشالا خدا یکی نصیبمون میکنه برا داداش کوچیکم که از تنهایی در بیام کدوم دوست بهتر از فامیل و خانواده ...

اشالله زن برادر کوچیکت عالی میشه

زن داداش من خداروشکر خیلی خوبه اگه هون خوب نبود برادرم خیلی کارارو در حقم نمیکرد