سلام مادرشوهر و خواهرشوهرم میخان بیان یکی از وسایل برقی رو یگیرن اونی که میخان یه تومن به بالاس میترسم خراب بشه و تو این گرونی نتونم بخرم یهـجواب بگید که بهشکن بگم البته با سیاست باشه
هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘 محتاج دعاهاتونیم😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا خودش شفاش بده خیلی سخته یه سال خونه برادرت نری زن داداش خوب واقعا نعمته
ایشالا خدا یکی نصیبمون میکنه برا داداش کوچیکم که از تنهایی در بیام کدوم دوست بهتر از فامیل و خانواده میشه.برام رویاس یه دوست صمیمی که دوتامون یه وجه اشتراک داریم جفتمون عاشق برادرم هستیم.باورت میشه برادر زادم به من میگه خانومه هفت سالشه مامانش یادش میده عمه صدامون نکنه اسممونو بگه پشتشم بگه خانوم تازه اسم من یادشم نبود.خواهر شوهر یا عروس یه خانواده هستن بخاطر حرفای قدیمی ها تو ذهنمون ضد هم نقش بسته شده در صورتی که هر کسی میتونه بد یا خوب باشه جدا از نسبت های فامیلی میشه دوست بود