سلام مادرشوهر و خواهرشوهرم میخان بیان یکی از وسایل برقی رو یگیرن اونی که میخان یه تومن به بالاس میترسم خراب بشه و تو این گرونی نتونم بخرم یهـجواب بگید که بهشکن بگم البته با سیاست باشه
هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘 محتاج دعاهاتونیم😘
تو باید همون موقع ک زنگ زدن گفتن باید رک میگفتی ک عزیزم وسایل برقی گرونه داغ میکنه میسوزه تو این گرونی بدبخت میشم نمیتونم بدم شرمنده فوقش دو روز ناراحت میشدن دیگه
لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
بگوچون چندکارست،کارکردن باهاش قِلِق داره،شمانمیتونین،خودم میام براتون انجام میدم،قشنگ بگیربغل وسیلتوببراونجاکارشون ک انجام شد جلوخودن تمیزش کن،خیلی ب وسیلت رسیدگی کن و حساسیت ب خرج بده بدونن برات مهمه،مطمین باش دفعه بعدبت نمیگن
(شروع ازمهرماه۹۹) وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
اونش فدای سرت خواستم اینو بهت بگم بهشون بگی خدا ببخشه دروغم هست ولی وقتی شعور کسی نمیرسه خواسته ی نابجا دارن همین میشه دیگه والا من خواهرم سبزی خورد کن بزرگ داره ما ازش نمیگیریم میریم میدیم بیرون خورد کنن هرسال زیاد که میگیریم تازه خواهره تعارف هم میزنه ما نمیگیریم اینهمه خواهریم همه هم برای یکسال سبزی گرفتیم پدر دستگاهش در میاد
استارتر عزیزم ،من شاید جای شما نیستم و شاید اگر جای شما بودم همین کار رو میکردم ،ولی عزیزم به مردم مهربونی کن تا خدا باهات مهربون باشه ،به مردم رحم کن تا خدا دستت رو بگیره ،عزیزم بیا با خدا معامله کن و بزرگترین حاجتی که داری رو در نظر بگیر و به خدای خودت بگو من این وسیله رو میدم بهشون در ازای اون این رو ازت میخوام ،مطمئن باش حاجتتو میگیری ،من خودم موقعی که خونه مادرشوهرم بودم ،سشوارشون خراب شده بود سشوار من شاید یک ماه دستشون بود و تند تند حموم میرفتن تعدادشونم کم نبود ،البته خب سشوار با وسیله شما قابل مقایسه نیس ،ولی خب من نظرمو گفتم
لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘