2777
2789
عنوان

یکی از وسایل برقی رو نمیخام به کسی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 80 پست
ببین بگو نخود اسیاب کردم روشنش میکنم بوی سوختگی میده میخوام بدمش تعمیر خوبه؟

اره عزیزم همینو میگم

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

تو باید همون موقع ک زنگ زدن گفتن باید رک میگفتی ک عزیزم وسایل برقی گرونه داغ میکنه میسوزه تو این گرونی بدبخت میشم نمیتونم بدم شرمنده فوقش دو روز ناراحت میشدن دیگه

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی این مدلیه تورو نمیدونم چون ازینا ندارم مال مامان من جدیده یه مدله دیگه ازین ابمیکه گیری چرخ گوشت ...

😱😱😱😱😱وای طفلکیا وسایل برقی تو خونه حکم آب رو داره

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

بگوچون چندکارست،کارکردن باهاش قِلِق داره،شمانمیتونین،خودم میام براتون انجام میدم،قشنگ بگیربغل وسیلتوببراونجاکارشون ک انجام شد جلوخودن تمیزش کن،خیلی ب وسیلت رسیدگی کن و حساسیت ب خرج بده بدونن برات مهمه،مطمین باش دفعه بعدبت نمیگن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
صد کیلو گوجه میخان رنده کنن

ببین ۱۰۰ کیلو زیاده،من تو این شرایط سکوت نمیکنم

میگم بهش فشار میاد خراب میشه بدبخت میشم 

اگر در حد ۵ یا ه کیلو بود در خدمتم

اصلا هم زشت نیست مگه تو کارخونه ای این وسیله خونگیه

نمیکشه عزیزم

تو باید همون موقع ک زنگ زدن گفتن باید رک میگفتی ک عزیزم وسایل برقی گرونه داغ میکنه میسوزه تو این گرو ...

به شوهرم گفته بودن شوهرم گفته بود من از خانومم بگیرین وگرنه به روشون میگفتم

😱😱😱😱😱وای طفلکیا وسایل بری تو خونه حکم آب رو داره

اونش فدای سرت خواستم اینو بهت بگم بهشون بگی خدا ببخشه دروغم هست ولی وقتی شعور کسی نمیرسه خواسته ی نابجا دارن همین میشه دیگه والا من خواهرم سبزی خورد کن بزرگ داره ما ازش نمیگیریم میریم میدیم بیرون خورد کنن هرسال زیاد که میگیریم تازه خواهره تعارف هم میزنه ما نمیگیریم اینهمه خواهریم همه هم برای یکسال سبزی گرفتیم پدر دستگاهش در میاد

روزهای بهتری تو راهه قول میدم
بگوچون چندکارست،کارکردن باهاش قِلِق داره،شمانمیتونین،خودم میام براتون انجام میدم،قشنگ بگیربغل وسیلتو ...

اونوقت وسیله برقیم رو میبرن هیچ خودمو هم میگیرن به نوکری

ببین ۱۰۰ کیلو زیاده،من تو این شرایط سکوت نمیکنم میگم بهش فشار میاد خراب میشه بدبخت میشم  اگر ...

رک بهشون میگم ممنون

اونوقت وسیله برقیم رو میبرن هیچ خودمو هم میگیرن به نوکری

اینم حرفیه!وکاملانم درسته

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

استارتر  عزیزم ،من شاید جای شما نیستم و شاید اگر جای شما بودم همین کار رو میکردم ،ولی عزیزم به مردم مهربونی کن تا خدا باهات مهربون باشه ،به مردم رحم کن تا خدا دستت  رو بگیره ،عزیزم بیا با خدا معامله کن و بزرگترین حاجتی که داری رو در نظر بگیر و به خدای خودت بگو من این وسیله رو میدم بهشون در ازای اون این رو ازت میخوام ،مطمئن باش حاجتتو میگیری ،من خودم موقعی که خونه مادرشوهرم بودم ،سشوارشون خراب شده بود سشوار من شاید یک ماه دستشون بود و تند تند حموم میرفتن تعدادشونم کم نبود ،البته خب سشوار با وسیله شما قابل مقایسه نیس ،ولی خب من نظرمو گفتم 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
اونش فدای سرت خواستم اینو بهت بگم بهشون بگی خدا ببخشه دروغم هست ولی وقتی شعور کسی نمیرسه خواسته ی نا ...

وای فدات بشم که انقد با شعوری

هر سال رب میگیرن؟؟؟ یا فقط امساله؟؟

سالای قبل که شما نبودی چی کار میکردن؟؟؟

دیگه اگر بساط هر سالشون هست خودشون باید وسایلش رو محیا کنن حالا این دفعه رو قرض کنن دفعه بعد رو چی؟؟؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد