2777
2789
عنوان

یکی از وسایل برقی رو نمیخام به کسی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 80 پست
خب حالا مگه چه اشکالی داره؟ قرضه دیگه عزیزم ممکنه یه روزی هم شما به یکی از وسایلی مادرشوهرت احتیاج ...

عزیزم صد کیلو گوجه رو میخان با رنده برقی من در بیارن تو این گرونی چطور دوباره پول بدم بخرم؟؟؟؟؟؟؟

چرخگوشت رنده برقی ابمیوه گیر باهمه اگه خراب بشه همه شون خراب میشن دیگه

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
نه اینطوری رک که زشته،بعدا هم باز اومدن گفتن باز بگو دست مامانمه دیگه خودشون متوجه میشن نمیخوای وسیل ...

چشم

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم صد کیلو گوجه رو میخان با رنده برقی من در بیارن تو این گرونی چطور دوباره پول بدم بخرم؟؟؟؟؟؟؟ چ ...

والا نمی دونم من خودم زیاد درگیر این جور چیزا نیستم خودمم خیلی دست و پا چلفتیم روزی فقط یه عالمه کاسه بشقاب می شکونم

جارو شارژیمو هم خواهرشوهرم خراب کرد اما ککمم نگزید کلا زیاد تو قید و بند وسایل خونه نیستم عوضش مامانم کلی دعوام کرد ک چرا دادی ولی خب اگه بازم بخواد من میدم دوباره خخخخ

بعد تو پیر که نه من متلاشی شده ام💔❣
جوریه ک قطعه هاش جدا میشه؟   ببین میگم اگه جدا میشن بگوک یه قطعه ازش نیس نمیدونم حتما موقع تمی ...

این عکسشه عزیزم

جوریه ک قطعه هاش جدا میشه؟   ببین میگم اگه جدا میشن بگوک یه قطعه ازش نیس نمیدونم حتما موقع تمی ...

این عکسشه عزیزم

عزیزم صد کیلو گوجه رو میخان با رنده برقی من در بیارن تو این گرونی چطور دوباره پول بدم بخرم؟؟؟؟؟؟؟ چ ...

وای خیلی زیاده اسی ندیااااا بعدا ک خراب شد میگن مال پسرمون بود فدا سرمون

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
بگو اگر چیزی دارید بیاریدبراتون چرخ کنم عزیزم ☺️ یا اگرخواستن ببرنش خودتم با چرخ گوشتت برو.. دورازج ...

صد کیلو گوجه میخان رنده کنن

وای خیلی زیاده که ،داغ میکنه دستگاه

کلا دستگاه های خونگی توانشون پایینه و موتورش اسیب میبینه ،اون دستگاه های صنعتی که اونهمه رو میتونه رنده کنه ،به اوناهم همینو بگو ،دروغم نگفتی 

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
وای خیلی زیاده اسی ندیااااا بعدا ک خراب شد میگن مال پسرمون بود فدا سرمون

غلط میکنن حتی شده رک میگم که وسایل برقی گرونه نمیدم😗

وای خیلی زیاده که ،داغ میکنه دستگاه کلا دستگاه های خونگی توانشون پایینه و موتورش اسیب میبینه ،اون د ...

چشم

اسی این مدلیه تورو نمیدونم چون ازینا ندارم مال مامان من جدیده یه مدله دیگه ازین ابمیکه گیری چرخ گوشت اسیاب اینا که قطعه قطعه اس از بانه اوردن نخود اسیاب کردن حالا که روشن میکنن کار کنن بوی شدید سوختگی میاد

روزهای بهتری تو راهه قول میدم
صد کیلو گوجه؟؟؟ میخوان کارخونه رب بزنن مگه؟!  تو هم بهشون بگو شرمنده، این واسه مصرف خونگیه! بی ...

اره والا انگار رب کمتر بخورن میمیرن