2777
2789
عنوان

جدایی با خیانت همسر. ......

896 بازدید | 21 پست

همسرم سه ماهه که اصلا خونه نمیاد. ... ماهی دو سه بار. .....

مغازه داره. ..... با یکی شریکه. .... حس زنانه م میگه داره خیانت میکنه. .... اصلا نه تماسی نه هیچی. ... حتی صدای بچه هارو هم نشنیده. ...... تاپیکامو بخونید مشکلاتمو میفهمید. ..... الانم شرایط جدایی ندارم. ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ماهی ۲.۳بار میاد و تو تازه شک کردی؟

آخه میگه راهم دوره نمیتونم هرشب بیام خونه. .... ولی الکی میگه با تاکسی مسیر خونه تا مغازه بیست دقیقه س. .... آخه شوهر من اصلااااا به خودش نمیرسه و حرف زدن بلد نیس. .... خودمم دوسش ندارم ولی امروز یه تلنگری بهم زده شد که حتما کسی هست تو زندگیش. .... چون هیچوقت اینطوری تنها نمیزاشت مارو. ..

وااا اصن بفرض خیانت نکرده ولی شوهری که ۲شب در ماه بیاد خونه ارزش زندگی داره واقعا؟

تازه خرجی هم نمیده. .... اونم چون من داد و بیداد میکنم میاد خونه. ..... دو تا بچه کوچیک دارم توی تهران با این گرونی کجا برم. .....

مادرم حمایت میکنه ولی شوهرش منت میزاره. ...

اصلا از زندگیم راضی نیستم ولی دلمم نمیخواد اینطوری تحقیر بشم 

ی شب بی هوا برو دم مغازش براش غذا ببر بگو خواستم سوپرایزت کتم اگه خبری بود قابلمه رو بکوب تو فرق سرش خونش بپاشه شر شر رو شیشه اگه نبود بشینید باهم غذا بخورید بخندین

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
تازه خرجی هم نمیده. .... اونم چون من داد و بیداد میکنم میاد خونه. ..... دو تا بچه کوچیک دارم توی تهر ...

واقعا چرا انقد خودتو کوچک میکنی و باهاش ادامه میدی؟

نکته مثبتی هم دارن ایشون؟

بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم