2777
2789
عنوان

چجوری مربای سیب درست کنم؟

632 بازدید | 8 پست

دوستان میشه راهنماییم کنید چجوری مربای سیب درست کنم. راستش طرز تهیه مربارو سرچ کردم از اینترنت و  الان روی گازه. ولی احساس میکنم شیرینیش کمه.یا میترسم له شن سیب ها.کم درست کردم ببینم چطور میشه بعد بیشتر درست کنم.

یه کم آب‌لیمو بزن شکره نزنه 

از لحاظ له شدن و اینا هم به بافت سیب بستگی داره قانون نداره ک مثلا بگیم یه ربع بذار رو گاز 

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب دیگه عید تموم شدو سیب ها موندن همه فکر مربا و میوه خشک افتادن 😁منم میخوام درست کنم اتفاقا

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 
خوب دیگه عید تموم شدو سیب ها موندن همه فکر مربا و میوه خشک افتادن 😁منم میخوام درست کنم اتفاقا

دقیقا. عزیزم میشه لطفا بگی چجوری میوه خشک درست میکنی. من کلی آجیلو و میوه و شیرینی  هم مونده. نگرانم اونا هم خراب شن

دقیقا. عزیزم میشه لطفا بگی چجوری میوه خشک درست میکنی. من کلی آجیلو و میوه و شیرینی  هم مونده. ن ...

منم تاحالا میوه خشک درست نکردم ولی اونایی که گفتن میگن بهترین روشش اینه که سیبارو نازک برش بزنی آبلیمو بمالی بهشون و پهن کنی توسینی یه تور بکشی روی سینی و بزاری جلو آفتاب

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅