2777
2789
عنوان

بارداري بدون ويار كسي داشته

2081 بازدید | 45 پست

خانوما من ٩هفته باردارم اصلا ويار ندارم يا مثلا تكرر ادراد ندارم خيليم گشنم نميشه يه وقتايي شك ميكنم كه حامله ام ميترسم 

كسي بوده اينجوري باشه بچش سالم باشه؟

هنوزم سونو قلب نرفتم ١٧بايد برم ولي خيلي استرس دارم

خدا جونم ممنونم بابت هديه قشنگت ،مواظب كنجد كوچولوم باش🙏🏻❤️

بعضی ها ویارشون دیرتر شروع میشه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله هست

من دوقلو باردار بودم اصلا ویار نداشتم فقط تکرر ادرار و گرسنگی داشتم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

منم ویار نداشتم الان ماه پنجم تهوع هم نداشتم خداروشکر 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن