2777
2789
عنوان

بارداري بدون ويار كسي داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا بارداری دومم اصلا انگار باردار نبودم نه تهوعی نه دردی هیچی ما از برگزیدگان خدا هستیم بچمم دختر بود با اینکه میگفتن دختر بدویاره ولی من هیچی نداشتم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

خوشبحالتون😢من تا 6ماهگی ویار شدید داشتم.حالت تهوع و چیزی نمیتونستم بخورم.خیلی بد بود.تازه یه ماهه که حالم بهتره😢😢😢😢😢😢😢😢

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم
من برا بارداری دومم اصلا انگار باردار نبودم نه تهوعی نه دردی هیچی ما از برگزیدگان خدا هستیم بچمم دخت ...

ولي من دوس داشتم ويار داشته باشم بعد ٥سال باردار شدم دوست داشتم يكم خودمو لوس كنم😂

خدا جونم ممنونم بابت هديه قشنگت ،مواظب كنجد كوچولوم باش🙏🏻❤️
ولي من دوس داشتم ويار داشته باشم بعد ٥سال باردار شدم دوست داشتم يكم خودمو لوس كنم😂

من حالم خیلی بد بود.ولی کسی نیس که نازمو بکشه خودمو براش لوس کنم😐از اینم شانس نیاوردم

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم
عزیزم میشه بهم بگی این نوار سن بارداری که پایین چتات هست و من چطوری برا خودم بذارم

اون بالا رو عكس كاربريت بزن برو تو ني ني سايت من 

من از اونجا گزاشتم

خدا جونم ممنونم بابت هديه قشنگت ،مواظب كنجد كوچولوم باش🙏🏻❤️

هنوزم دیر نشده صبر کن یکم بچه جاش تنگ بشه بعد از فشار زیاد که پاهاش به معدت میزنه نمیتونی هیچی بخوری و همش سوزش سرمعده داری از صد تا ویار بدتر تکرر ادارام از ماه 7 به بعد هر شب باید ده بار پاشی بری دست شویی 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
اخه همه ميگن از ٦هفته شروع ميشه من الان ٩ هفتمه

واسه من اخرای ۹ بود شروع شد...خون بالا میاوردم 

کلا باردتری من عجیب بود

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
خوشبحالتون😢من تا 6ماهگی ویار شدید داشتم.حالت تهوع و چیزی نمیتونستم بخورم.خیلی بد بود.تازه یه ماهه ک ...

شما بهم بگو این نوار پایین چتت که سن بارداریته رو من چطوری برا خودم بذارم