یاســرازقی مدیر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2423 عنوان بچه ها بیایدبی بی چکم😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 51 پست توروخدابگیدمثبت نیست😭😭😭😭 یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 1398/01/11 | 08:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزادسعادت عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 1731 میشه بی بی چک اشتباه بشه؟؟؟؟؟؟ بعدازچندروز بی بی زدی نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤
آتونیس عضویت: 1397/06/10 تعداد پست: 7923 میشه بی بی چک اشتباه بشه؟؟؟؟؟؟ نه اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤
ملورینننننننن عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 16502 سومی تو راهه😁 مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
یاســرازقی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2423 من اضلا پلی کیستیکم اون دوتا روهم باداروباردارشدماصلا باورم نمیشه به این راحتی آخه؟؟؟؟؟ یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست...
دخترایرونی2 عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 2126 مبارکه نعمت خداست خواسته بهت داده انشاالله پرروزی و برکت باشه طلبکارعلیشدند انانکه خود ابوموسی اشعری را انتخاب کردند.... لبیک یا سیدعلی
ملورینننننننن عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 16502 من اضلا پلی کیستیکم اون دوتا روهم باداروباردارشدم اصلا باورم نمیشه به این راحتی آخه؟؟؟؟؟ بعلهبچه اخرت چند سالشه؟ مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
داکی۲ عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 1778 من دوتا بچه دارم باورم نمیشه به این راحتی کلاه سرم رفته باشه😭😭😭 اصلادیگه قصدبچه دارشدن نداشتم کاش خدا بما میداد ذوق میکردیم😕
چمدون67 عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 13027 عزیزم با دوتا بچه باید خیلی حواست جمع باشه هیچ بهونه ای قابل قبول نیست حالا که معلوم نیست صد درصد برات بمونه سریع با دکتر مشورت کن
یاســرازقی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2423 چند روز تاخير داشتي روش جلوگيريت چي بود؟ وای گلم باکاندوم جلوگیری میکردم😭😭😭😭تقریبا۸-۹روزتاخیرداشتم یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست...
یاســرازقی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2423 بعله بچه اخرت چند سالشه؟ ۳سالشه گلم یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست...
کیانویانا عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 1137 وای گلم باکاندوم جلوگیری میکردم😭😭😭😭 تقریبا۸-۹روزتاخیرداشتم نه فک نمیکنم مثبت باشه چون بعد۸روزتاخیربایدپررنگ باشه شایدکیست داری اینجوریه.. خدایا شکرت که مامان شدم..خدایا خودت صحیح وسالم نگهش دارتابیاد بغلم۲۴فروردین ۹۸
نااازلي عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 684 حواله ات میدم به سایتوتک.تا وقتش نگذشته اقدام کن داروخونه راحت ميده؟ نسخه نميخواد
یاســرازقی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2423 بچه ها انقدرراحت هموقضاوت نکنیدازکجامیدونیدمن حواسم نبودهانقدرحساسم که یبارم نمیذاشتم بدون وسیله جلوگیری رابطه باشه. یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست...