2777
2789
عنوان

بچه ها بیایدبی بی چکم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فک نمیکنم مثبت باشه چون بعد۸روزتاخیربایدپررنگ باشه شایدکیست داری اینجوریه..

یعنی میشه کیست باشه؟

مگه کیست هم آزمایش رومثبت نشون میده؟

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
با كاندوم چطور ممكنه به نظرم يه بي ببي چك ديگه بزن عزيزم انشالله نيستي

باشه گلم ممنونم😘

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
ناشکری نکن خدا لایقت دونسته که سه تا بچه بهت داده

شوهرم که هیچی نمیگه میگه خداروشکرکن

اون اصلا ناراحت نیس من خییییلی ناراحتم

زنگ زدم محل کارش دارم گریه میکنم میگم مثبت شده کلی بهم خندیده میگه خب خداروشکر

خدایا حکمتت شکر.. یکی له له میزنه واسه بچه و سالهاست بی بی چکش مثبت نمیشه یکی ام ک بنده خدا چندتابچه ...

دقیقا من چهارروزه عقب انداختم کور شدم بس منتظر ی خط ی هاله بی بی بودم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
یعنی میشه کیست باشه؟ مگه کیست هم آزمایش رومثبت نشون میده؟

بی بی رو بله عزیزم مثبت نشون میده پس فردا دوباره بزن پررنگ ترشد یعنی بارداری نه که کیسته

خدایا شکرت که مامان شدم..خدایا خودت صحیح وسالم نگهش دارتابیاد بغلم۲۴فروردین ۹۸
بی بی رو بله عزیزم مثبت نشون میده پس فردا دوباره بزن پررنگ ترشد یعنی بارداری نه که کیسته

باشه عزیزم

ببخشيد بعد از چند دقيقه اينجوري شد؟  بهتره بري ازمايش

همون لحظه افتاد

حدود۳۰ثانیه

دوستي تكرارش كن اگر باز همينجوره برو آز بده

باشه عزیزم

ممنونم