2777
2789

خانوما چیکار کنیم اعتماد ب نفس داشته باشیم ؟

چجوری؟

لطفا حتی در حد یه جمله هم شده کمک کنید 

نمیدونم چرا روز به روز حس میکنم زشت تر میشم حتی انگیزه ای ندارم ب خودم برسم ، حتی ارایش نمیکنم دیگه عکس نمیگیرم از خودم دیگه دلم نمیخواد خودمو تو اینه ببینم . 

هروز یه عیبو ایراد پیدا میکنم از خودم ـ 

بعداز همه جالب تر اینه یه دخترایی بودن هم کلاسی دوران دبیرستانم که افتضاح بودن نه چشمو ابروی خوشگل نه لبو دهن خوشگل ولی الان مثلا عکساشونو میبینم موهاشونو رنگ کردن و ارایش کردن چه ناز شدن . بعد منی که همه میگفتن خیلی خوشگلی و جذابی و ایتا چرا انقد زشت شدم پس . چرا اینا این همه ناز شدن ..

دارم دیوونه میشم دوست ندارم جایی برم و کاری کنم .حتی منی که تیپایی که میزدم همه میگفتن چه خوشتیپه فلان مانتوتو از کجا گرفتی الان بلد نیستم تیپ بزنم یچیزایی میگیرم بعد پشیمون میشم میگم چه زشته اه اصلا بهم نمیاد این همه مدلای قشنگ تر ...

بهم بگید چم شده تورو خدا . بگید چجوری اعتماد ب نفس داشته باشم . بخدا حتی حمومم زورم میاد برم . حالا قبلا میرفتم حموم میومدم ب موهام میرسیدم ارایش میکردم عطر میزدم. حتی موقع خواب . بابا خیلی عوض شدم . الانم عکس دوستمو دیدم کلا دیگه حالم بد شد که چرا روز بروز دارم زشت تر میشم .

خب چیکار کنیم جذاب باشیم ؟

چجوری اعتماد ب نفس از دست رفته رو برگردونیم ؟

چرا عکس دوستتو میخوای بدی ؟!؟

پاشو برو حموم ، آرایش کن دیگه انقدر اما و اگر نداره

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

من را سرلوحه خودت قرار بده،،

خدای اعتماد به نفس منم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید اشتباه خوندم نوشتی عکس دوستمو دیدم...خوندم عکس دوستمو میدم :))

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
چرا عکس دوستتو میخوای بدی ؟!؟ پاشو برو حموم ، آرایش کن دیگه انقدر اما و اگر نداره

نه عکس دوستمو که نمیدم . میگم کلا اعتماد ب تفس ندارم حوصله ندارم ب خودم برسم میگم زشت شدم دیگه چرا دیگه ب خودم برسم از قیافم بدم اومده

من را سرلوحه خودت قرار بده،، خدای اعتماد به نفس منم

خوبی پرژک جان ؟خوشحالم اکثر تاپیکام میای . لطفا بگو چجوری ؟راهنمایی کن چیکار کنم حس خوب بگیرم از خودم انقد بدم نیاد از قیافم و ایراد نگیرم

نه عکس دوستمو که نمیدم . میگم کلا اعتماد ب تفس ندارم حوصله ندارم ب خودم برسم میگم زشت شدم دیگه چرا د ...

خوب افتادی تو یه چرخه باطل عزیزم هر چی فکر کنی زشتی و به خودت نرسی زشت تر میشی

به خودت برس اگر خوشگل هم نشدی حداقل زشت تر نمیشی 

زیاد تو اینستا و اینها نرو همه عکسها فیلتره همه فیس ها عمله 

به آدمهای عادی اطرافت نگاه کن حداقل از پنجاه درصد زیباتری

ینی چی این حرفا

همین الان پاشو از جات یه اهنگ شاد بذار سریع زنگ بزن یه ارایشگاه خوب نوبت بگیر بعدم برو بیرون یکم لباس بخر حتما هم کتابفروشی برو چنتا کتاب خوب بگیر

یه عالمه هم بستنی و شیرینی و چیپس و هرچی که دوست داری بخر

ارایشگاهم حتما برو بگو یه رنگ شیک برات بذارن

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
خوبی پرژک جان ؟خوشحالم اکثر تاپیکام میای . لطفا بگو چجوری ؟راهنمایی کن چیکار کنم حس خوب بگیرم از خود ...

ممنون،،،،رو خودت زوم کن نه دیگرون،،،،،،

به نظرم این جمله خیلی تاثیر میذاره رو اعتماد به نفس

خودت خودتو قبول داشته باش،،،اول از همه  هم از باطنت شروع کن نه ظاهرت

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خوب افتادی تو یه چرخه باطل عزیزم هر چی فکر کنی زشتی و به خودت نرسی زشت تر میشی به خودت برس اگر خوشگ ...

دستم اصلا نمیره ب خودم برسم حتی ارایش ک میکنم حس میکنم زشت تر میشم . روحیه ندارم . هرکی میبینه میگه خوبی خوشگلی فلانی ولی حرفاشون انگار باد هواس هیچ تاثیر مثبتی روم نداره ـ 

به نظرم افسرده شدی. یوگا کار کن. تونستی برو پیش روانشناس. ماساژ صورت یاد بگیر انجام بده. واسه لباس هم یکم تو پیجا وقت بذار از قبل مدلتو انتخاب کن بعد همونو برو بخر. 

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون