2777
2789

چون برا هدفش میجنگه و تو رسیدن به خواستش خودخواهه.با اینکه اونهمه سختی کشیده خیلی قویه.با سیاست و زیرکه.با هیچکسی رودروایسی نداره.برای محافظت از عشقش هیچ اِبایی نداره.دور اندیشه.قاطع و محکمه.خجالت کشیدن و اعتماد به نفس پایین هم تو شخصیتش نمیبینم.خیلی هم خوب برا شوهرش زبون میریزه و عشوه میاد

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اون موقع ها که میدیدمش خیلی از شخصیتش خوشم نیومد

واقعا قدرت داشت

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

چه فایده خودساخته که نبود

چرا نبود؟اون یه زن معمولی تو حرمسرا بود خوب تونست خودشو بالا بکشه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

این شخصیت تا جایی خوبه که به دیگران آسیب نزنی

خرم به هیچکسی آسیب نمیزد،مگه اینکه احساس خطر میکرد و اگه متوجه میشد کسی میخواد بهش آسیب بزنه اول هشدار میداد بعد که میدید طرف آدم نمیشه خوب میزاش تو کاسش.از این قاطعیتش خیلی خوشم میاد

منم اون موقع ها که میدیدمش خیلی از شخصیتش خوشم نیومدواقعا قدرت داشت

میومد یا نمیومد؟