2777
2789

سلام اومدیم با فامیل مسافرت خیلی اتفاقی فهمیدم که شوهر زوجی که باهامون هستن داره به یه خانم دیگه که اونم میشناسمش و شوهر داره و شوهرش بارها بهش خیانت کرده پیام میده هر دو از عزیزانم هستن البته اون نفر سوم همون خانم شوهرداره رو فقط میشناسم دورادور. رفتار درست چیه بنظرتون؟

بیخیال از چیزی که دیدی بگذر

دقیقا.یکسال پیش هم مشابه تین اتفاق افتاد خانم متوجه شد کلی بیماری کشید بعدش و مریض شد دیر یا زود متوجه میشه دوبازه داستان پارسال تکرار میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا دخالت نکن خصوصا الان که درسفر هستین فقط دیگه نزار همسرت با این آقا ادامه‌ی دوستی بده😁

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

سر سري رد شو!!!!!!!!

دخالت نكن كه اخر خودت بده ميشي و برات شر ميشه

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت
من پیشنهاد میکنم دخالت نکن.

اخه دقیقا پارسال هم مشابه همین اتفاق افتاد خانم بیچاره با اینکه بخشید و قضیه تموم شد اما نزدیگ 1ماه درگیر بیماری بود میخام کاری کنم که تا نفهمیده تموم بشه

اصلا دخالت نکن خصوصا الان که درسفر هستین فقط دیگه نزار همسرت با این آقا ادامه‌ی دوستی بده😁

خیلی نزدیک هستیم رابطه فامیلی داریم چیکار کنم زنش نفهمیده تموم شه؟

خدا لعنت کنه این طور ادما 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

من میدونم برادرم به خانومش خیانت میکنه..مطمعنم..ولی چیکارمبشه کرد؟به خودشم چندبار تذکر دادم ولی...

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
دقیقا.یکسال پیش هم مشابه تین اتفاق افتاد خانم متوجه شد کلی بیماری کشید بعدش و مریض شد دیر یا زود متو ...

بذار خودش متوجه بشه

اگر مساله بین خودشون باشه شاید چشم پوشی کنه ولی وقتی متوجه بشه که دیگرانم فهمیدن از سر غرور یا موارد دیگه ممکنه بزنه به سیم آخر

امیدوارم اصلا نفهمه

اخه دقیقا پارسال هم مشابه همین اتفاق افتاد خانم بیچاره با اینکه بخشید و قضیه تموم شد اما نزدیگ 1ماه ...

بازم شما دخالت نکن اون خانوم خودش باید بدونه با همسری که خیانت کرده چه رفتاری داشته باشه.

میشه لطفا برا خونه دارشدنم صلوات بفرستین.😘😘😘😘