2777
2789

سلام

کیا اینجورین؟این علائم دارن و در حال اقدامن؟طبیعیه یا مشکلی وجود داره؟

من تو ماه سوم اقدامم

ماه اول فقط حالت تهوع خفیف حس میکردم و خستگی

ماه دوم حس بویاییم از اواسط دورم خیلی قوی شده بود خستگی و خوابالودگی زیر نافم سفت شده بود و رحمم و مثل یک توپ حس میکردم زیر شکمم برجسته شده حالت تهوع چند بار بالا آوردم هوس غذا و خوراکی میکردم یعنی ویار داشتم نمیتونستم بشینم تکرر ادرارم داشتم

الانم که ماه سوم تازه شروع شده برجستگی شکمم مونده حالت تهوع و اون سفتی توپ مانند هم هست زیر دلمم تیرمیکشه هر دو سمت

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو این مدت پریود نشدی؟

چرا شدم اینقدر علائم ماه دومم شدید بود که با اینکه پریود شدم میگفتم حاملم بی بی چکم مثبت شد ولی آزمایش منفی😑

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
الان در حال اقدامی یا بارداری؟ چقد علایم داری

اقدام اره بخدا دلمم نمیخواد کسی بفهمه ولی خیلی تابلوم اینقدر تلاش میکنم مشخص نشه🙊دیشب یکی سیگار کشید داشتم از بوش بالا میاوردم🙊

منم اینجورم...البته ماه پنجم اقدامم این ماه همه رو دارم  بجز تهوع

وای تهوع سرگیجه و بی حالی و سفتی زیر ناف خیلی بده نمیتونم شلوارلی بپوشم😒

منم اقدامم. سينه هام درد ميكنه امروزم بايد عادت بشم نشدم. جند روز بيش تخمدونم درد ميكرد

ایشالله که بار دار باشی من فقط پریود قبلیم سینم درد میکرد

تو روخدا برام دعا کنید این ماه جواب بگیرم

انشالله برای منم دعاکنید اگر این ماه نشه دیگه صبرمیکنم واسه سال بعد چون سه ماه اخر سال دوست ندارم بچه دار شم

جدی بی بی چکتم مثبت شد؟چه عجیب

اره دو بارم مثبت شد عکسش تو تاپیک قبلیه😑