2777
2789
عنوان

واقعا ادم بعدا حس پيدا ميكنه؟

203 بازدید | 16 پست

من هنوز تتونستم ادم قبلي زندگيمو فراموش كنم 

و اين مسئله داره واقعا برام مشكل ساز ميشه 

مشاور و ايناهم رفتم كاري نميكنن واسه ادم 

انقدر دوسش دارم كه هيچ كي رو نميتونم جاش بيارم حتي با وجود خيانتي كه ديدم بازم نميتونم فراموش كنم 

موارد زيادي اومدن كه همين جوري رد كردم 

الان يه نفر هست كه خيلي خوبه از همه نظر و خونوادم هم خيلي قبولش دارن دانشجو پزشكي سال اخره پسر مؤدب و با شخصيتي هم هست قيافه ايناش هم معموليه واسه مرد خوبه 

خودم ميدونم و همه هم مبگن كه داري لگد به بختت ميزني چون واقعا عاشقمه و دوستم داره 

ولي مشكل من اينه كه همش مقايسه ميكنم اصلا كنارش كه راه ميرم حسي ندارم بهش هنوز من پيگير ادم قبليم حتي گريه ميكنم كه ندارمش

توروخدا بگين چيكار كنم من 

خودم خسته شدم ديگه دلم ميخواد يه رابطه خوب تجربه كنم كه خوانوادم هم رضايت دارن 

ولي نميتونم عاشقش بشم 

يعني ممكنه كم كم دلمو به دست بياره؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اگه قبولش نکردی میکشمتتتتت😑😑😑😑😑پشیمون میشی بخدا منم خیییییلی وقته عاشق کسی ام ولی خب دیگه دلم نمیخواد بیشتر از این زندگیمو خراب کنم شرایطش پیش بیاد و یه سری مشکلات هست برطرف بشه حتما ازدواج میکنم تا کی اخه...