2777
2789
عنوان

فرق بین ما دخترا و برادرم🥺

1356 بازدید | 84 پست

خانوما من دلم خیلی گرفته بود گفتم بیام با شما درد و دل کنم لطفا بدون توهین نظرتون رو بگید 

من 2تا خواهر دارم 1 برادر 20ساله ما دخترا همه ازدواج کردیم و زیر 30سال هستیم وقتی دختر خونه بودیم مادرم و پدرم هیچوقت بهمون نرسیدن نه غذای درست و حسابی نه لباسی نه مسافرتی کل غذامون تخم مرغ و املت و پیاز تخم مرغ و استانبولی بود اگر یکی از دخترا مریض می‌شدیم واسه 6نفر آدم 2یا 3تا تیکه مرغ میزاشت یا مهمون داشتیم فقط خورشت میپخت بقیه روزا گرسنه از سر سفره بلند می‌شدیم همیشه وقتی عید ها می‌رفتیم بازار دلمون میمون پیش اون آبمیوه ها که دم مغازه تو دستگاه می‌چرخید هیچوقت مزشو نچشیدیم من تا سن نوجوانی نمی‌دونستم جوجه کباب چیه فکر میکردم جوجه رنگی هارو میکشن کباب میکنن یادم نمیره سال اولی که تازه رفتم راهنمایی لباسای پارسال خواهرمو پوشیدم اون خواهرمم لباسای پیارسالشو پوشید هفتگی عوض میکردیم خیلی خجالت می‌کشیدم پیش بچه ها آخه رنگ و روش رفته بود و کهنه بود اون هفته هایی که لباس پیارسالشو می پوشیدم تو مدرسه همش یه گوشه میشستم چون اون لباس دیگه افتضاح بود تنها لطفی که بهم مادرم کرد گذاشت هفته ی اول مدرسه لباس پارسال خواهرمو بپوشم که بهتر از اون یکی بود اما بازم رنگ آبی پر رنگ تبدیل شده بود به آبی کمرنگ😓عید به عید بجای مانتو برای دخترای 15 یا 16ساله سارافون ارزون می‌گرفت حتی عید هام پیش دختر خاله هامون خجالت می‌کشیدیم عروسی ها از بقیه لباس های بزرگ برامون قرض می‌گرفت من یه دختر 15.16ساله پیرهن حنابندون زندایی مو پوشیدم خیلی بهم بزرگ بود خیلی خجالت می‌کشیدیم😓هیچوقت هیچ مسافرتی نرفتیم من اولین بار با شوهرم دریای شمال و دیدم بهونشون این بود داریم خونه می‌سازیم و پول جمع می‌کنیم واسه ایندتون همش طبقه رو طبقه میزاشتن واسه آینده ی ما😏تو اون خونه اجازه ی بیرون رفتن نداشتیم رسماً زندانی بودیم گذشت تا فهمیدن من دوست پسر دارم مامانم گفت اگر مدرسه نری می‌زارم بری آرایشگری یاد بگیری چون خیلی علاقه داشتم و میمردم براش اما نفرستادن دروغ گفتن😭ما از اون زندان به اولین خواستگارامون جواب مثبت دادیم که فرار کنیم حالا ازدواج کردیم و

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

حالا ازدواج کردیم و میبینیم جونشونم به پسرشون میدن بهتری غذاها بهترین لباس ها تا جایی که جا داره میبرنش مسافرت مایی که نمیدونستیم جوجه چیه اون کل هفته داره کباب و بهترین غذا و مادرم بهش میده خونه هم دوتا داده مستاجر بهش میگه پسرم ایندت تامینه تو فقط درس بخون خونت آمادش ماشینت کارت همه امادس ولی حتی با اجاره هم نداشت من یکسال تو خونش بمونم بچه ها قلبم داره آتیش میگیره

حالا ازدواج کردیم و میبینیم جونشونم به پسرشون میدن بهتری غذاها بهترین لباس ها تا جایی که جا داره میب ...

ای بابا انشالا که خوشبخت بشی و شما برای بچه هات مادر خوبی بشی 

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠

الآنم جایی تو اون خونه نداریم بریم قیافه میگیره گاهی تا ساعت ۱۰شب گشته برگشتیم چون شام نمی‌زاره به بهانه یک اذیت بچه هامون همش دعواشون می‌کنه ولی کافیه بگی بیا خونه ما بدو بدو میاد قابلمه های غذای فردای پسرشم میاره

حالا ازدواج کردیم و میبینیم جونشونم به پسرشون میدن بهتری غذاها بهترین لباس ها تا جایی که جا داره میب ...

عزیزم خط به خط درکت میکنم

الان همسرت خوبه؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ای بابا انشالا که خوشبخت بشی و شما برای بچه هات مادر خوبی بشی

دقیقا بخاطر همین همیشه بهترین غذا و لباس رو برای بچه هام فراهم کردم همش میبرمشون شهربازی و بیرون انگار دارم عقده هامو رو بچه هام خالی میکنم🥹🥺

واقعا درد داره. حالم بهم میخوره از خانواده هایی که بین پسر و دختر فرق میزارن.

خدا ازشون نگذره همش به خدا میگم آخه خدایا چرا مارو قربانی پسر کردی تو که می‌دونستی اینا پسر می‌خوان چرا مارو دادی بهشون😭

خدا ازشون نگذره همش به خدا میگم آخه خدایا چرا مارو قربانی پسر کردی تو که می‌دونستی اینا پسر می‌خوان ...

ارتباطتتون رو باهاشون کم کنین. 

شمام که خداروشکر الان سر خونه زندگیه خودتی