2777
2789

سلام من عقدم 

چند وقتیه کیست گرفتم مریضم حالم خوب نیست! 

شوهرم ادمیه که فقط میخواد با زن داداشش و داداشش باشه هرچی مسافرت بیرون هرچیه اول به اونا میگه بعد به من!!!

عیدا میرن شهرستان پیش خانواده پدریش

گفتم من حالا حالم خوب نیست یه چند روز صبر کنیم دیر تر بریم یکم بهترشم 

گفت نه برادرم اینا حالا میرن باهاشون میرم تو نیا حالت خوب نیست اشکالی نداره عزیزم 

خیلی اصرار کردم بهش که حداقل فردا بریم گفت نه نمیخواد بیای اشکالی نداره و رفت 

خیلی دلم شکست چون فهمید میخواستم بیام اما همیشه برادرشو ترجیح میده به من!   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم الان اونقدر پیام های ابدار بهش میدادم که مسافرت که هیچ از زندگی ساقط بشه

منم دقیقا🙁

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
من بودم میکشتمش 😨😨😨

اووووه کلی بهونه الکی در اورد که من نرم باهاشون 

بعدشم انداخت سر خودم که دلسوزی داره برام میکنه و نمیگه زوری برم منت سرم میذاره که تنها رفته من نرفتم مریض بودم😐

رفت که رفت... حرص نخور توهم اینجا خوش بگذرون.. فقط به گوش مادر شوهر برسون خواستم بیام شوهرم صبر نکرد... 

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

من باشم نه بهش پیام میدم نه جواب تماسشو میدم😏

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂