2777
2789
عنوان

شوهرم تنهام گذاشت رفت با خانوادش مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 53 پست
ببخش اینجور میگم فقط نظر منه شاید اصلا اینجوری نباشه  ولی بیشتر دقت کن مردهایی که زن هاشون رو ...

اره خب یواشکی سیگار میکشه و خیلی منو بخاطر سیگار میپیچونه 

اما جلو برادرش اینطور نیست

بهش کم محلی کن... من باشم از خدامه شوهرم نبردم خونه فامیل از خودراضیش 

واقعا گفتی منم متنفرم از خانواد و فامیلاش برا همین میدونه اگه برم برا هر دو زهرمار میشه براذهمین تنها میره منم از خدامه ولی مطمعا با فامیلاش میره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم غرور داشته باش !! ببین شما میتونی برای همسرت فداکاری کنی و اگر مثلا الان جاتون عوض میشد به خاطر ...

مگه من الان نذاشتم بره؟؟رفته که 

بعدشم منم میخواستم برم به احترام خودش و پدرش اما خب صبر نکرد بخاطر من نصف روز حتی 

اینه حرفه من از این ناراحتم

ببین بهش زنگ نزن.

الانم قطع کرده تا راحت باشه. اومدم بهش محل نده. کلا یک مدت آدم حسابش نکن.

با دوستات یا خانوادت برو بیرون عکسهاشم بزار تو مجازی ببینه. زنگ زد جواب بده بگو ببخشید الان نمیتونم صحبت کنم. 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

استارتر احیانن شما جاری من نیستی!!!

منم برادرشوهرم همیشه بامامیادمسافرت امسالمونم که گندزد به سفرمون میخواستیم دوتایی بریم پاشد بامااومد😒نمیگم نیاد..بیاد اما حداقل یکبارنیاد بخدا ارزوبه دل موندم یه بار دوتایی با اقامون بریم سفر همیشه عین نخود وسط ماست زنشم نمیاره 😒😒😒

خدایاشکرت
کیست که مریضی نیست که ادم نتونه جایی بره یا کاری کنه معلومه میخواستی نزاری با اونا بره

شما حتما تا به حال کیست نداشتی یا نمیدونی چیه 

من کیست تخمدان دارم و ۲۰ روزه خونریزی شدید دارم و حالت تهوع  و درد وحشت ناک تا حالا چندین بار سرم زدم این چند روز و حتی دکتر بهم گفته اگر بهتر نشدی احتمالا تخمدانتو در میاریم یکیشو البته 

خخ اگه غیرتیه ک من جای تو بودم اس میدادم ک با دوستام بیرونم تو چیکار میکنی بهت خوش میگذره یا ن مام اومدیم کافی شاپ و بعدشم برنامه ریختیم بریم دور دور

کلی اذیتش میکردم

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

الان زنگ زدم گفتم ‌دو سه روز که گفتم بمونیم وقت میشد همه جا بریم منو نبردی صبر نکردی طلب کار روم قطع ...

فکر اساسی کن من نمیتونم تو زندگی تون دخالت کنم چون نمیدونم اوضاع چطوره ولی خودم بودم صد سال سیاه دیگه جواب تلفنش رو نمیدادم هر وقت به غلط کردن افتاد جواب میدادم ...با این که این رفتارا رو دارم شوهر به زور کنترل میکنم چه برسه به شوهر رو بدی تو بهترین دوران زندگی که مثلا اسمش عقده از اینکارا کنه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
 اره خب یواشکی سیگار میکشه و خیلی منو بخاطر سیگار میپیچونه  اما جلو برادرش اینطور نیست

تجربه اش رو دارم شوهر من با شوهر خواهرش خیلی میپرید بعد هم فهمیدم بغیر سیگار تریاک هم باهم میزنن 

دیگه حالا خدا رو شکر باهاشون نمیپره

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   
مگه من الان نذاشتم بره؟؟رفته که  بعدشم منم میخواستم برم به احترام خودش و پدرش اما خب صبر نکرد ...

به نظرمن کار درستی نکرده اگه خانموم بود یه چیزی میگفتی شوهرش وقت نداره بره.ولی یه اقا مجبور نیس که تنها بره سفر اونم نامزدی.به نظرم تکلیفتو همین الان مشخص کن

استارتر ی چیزی تو رفتارتوت هست ک سعی میکنه شما نباشید

مثلا یا شکاکید و بعدش ک با خانواده اش هست از دماغش در میارید

یا حسودی میکنید ب رابطه اش با خانواده اش و نشون میدید حسادت رو

یا خشک هستید و جلو شما نتونه راحت باشه

بالاخره ی چیزی هست ک از بودن همزمانش با شما و خانوا ده اش فراریه

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

شوهر من یه شب مامانش اینا اومده بودند شهرمون رفتند خونه خالش اونجا خوابید من نموندنم چون راحت نبودم. بعد یه سال هنوز دعوامون میشه به روش میارم 😐

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤