2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

342 بازدید | 25 پست

خیلی زبون درازه شوخی شوخی هرچی حرف مفته تحویلم میده.فقطم با من اینطوریه.خیلی حسوده. از بچگی تا وقتی شوهر کرده خیلی کمبود محبت داشته.یعنی تا ب حال محبت پدری ندیده.هر حرفی میزنه اگ جوابش بدم مادر شوهرم فوری میپره وسط و حالمو میگیره.شوهرم همش میگه ولش کن و کاری نمیکنه.قدش ۱۶۵ و وزنش۴۰ هست من قدم ۱۵۷ و وزنم ۵۷ همش بهم میگه کوتوله.خیلی بدم میاد.هیکل خودش افتضاخه خیلی لاغر مردنی و مارمولکه.رقصمو مسخره میکنه در حالی ک قشنگ میرقصم و اونم هیچی از رقص بلد نیس.وقتی ی چیزی شوهرم برام میخره از حسودی میخواد بترکه مادرشوهرمم بدش میاد.مادرشوهرم سرخود وسایلمو میبخشه ب دخترش اما من نمیدمشون😌😊

اولش در مقابلش همش سکوت کردم و کم محلی اما خیلی بدتر شد.خواهش میکنم کمکم کنید حسابی حالشو بگیرم.اون همه چیزمو مسخره میکنه جلو همه بم میگه لبات زشته چشات زشته قدت زشته.

لطفا ی چیزی یادم بدین تا بهش بگم حسابی حالشو بگیرم.منم میخوام از این ب بعد نزارم اب خوش از گلوش بره پایین.میخوام مث خودش رفتار کنم

تیکر عروسیمه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنها پیشنهادی که میتونم داشته باشه اینه که ازاین بچه تخس ، بی ادب دوری کن، دقیقا مثل کاری که با ی بچه 5-6ساله بی ادب میکنی.

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد