2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همه ادما عین شما استاتر. باشعور. بودن میومدن میپرسیدن چی بگیم ب شخص داغدیده 

کاش انقدر. با شعور. بودن دیدنش میرفتن

من پدر از دست دادم 

حتی عمو و عمه و بچه هاش دیدنمون نیومدن 

هر کسیم اومد. فقط حرف مرگ  زد ک فشار خون مادر من بعد هر دفه مهمون رفت بالا

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
خدا رحمت کنه پدرتون رو ، چی باید بگم به نظرتون

اگه نظر منو. میخای طرفو یاد. عزیز از دست رفتشونننداز هی دم ب دقیقه نگو خدا رحمت کنه 

یا هی نگو بیاین بیرون افسرده نباشین 

بخدا میومدن خونه ما نگاه ب عکس بابام میکردن و اه میکشیدن و. هی با دلسوزی ب منو. خانوادم نگاه میکردن شعور ندارن ک دختر پسر متاهل دیگه اسمش یتیم نیست 

حرف عادی بزن  روزمرگی 

سلام. انشاالله سال خوبی داشته باشید، سرشار از سلامتی و شادی و هیچ وقت بد نبینید. خدا رحمت کنه .... رو...چه آدم خوبی بود، جاش بین ما خالیه...انشاالله امسال براتون پر از شادی باشه.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
کاش همه ادما عین شما استاتر. باشعور. بودن میومدن میپرسیدن چی بگیم ب شخص داغدیده  کاش انقدر. با ...

منم سه ماهه پدر ندارم فقط منم که از دلتنگی دارم هلاک میشم حتی عمو وعمه هام همه مراسم عید داشتن لباس واجیل وعید دیدنی

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
منم سه ماهه پدر ندارم فقط منم که از دلتنگی دارم هلاک میشم حتی عمو وعمه هام همه مراسم عید داشتن لباس ...

خدا رحمت کنه فقطمن ک پدر. از. دست دادم حالتو. میفهمم

من ک حتی پسر. عموم حاضر نشد عروسیشو. عوض کنه فردای چهلم بدون اجازه از ما عروسی کردن کارتشونم انداخته بودن تو صندوق پست

سلام. انشاالله سال خوبی داشته باشید، سرشار از سلامتی و شادی و هیچ وقت بد نبینید. خدا رحمت کنه .... ر ...

👏👏👏👏

آقامون میگه من ضربان قلبشم ❤منم گفتم شما هم نفس منی نباشی کارم تمومه آقایی.شوهراتونو دوس داشته باشین💕،شوهر خیلی خوبه 😍چیپس میخره😁 پفک میخره بیرون میبره 😎.بوست میکنه😘یه وقتایی هم عصبانی میشه🤨تحمل کنین خودش خوب میشه😊
منم سه ماهه پدر ندارم فقط منم که از دلتنگی دارم هلاک میشم حتی عمو وعمه هام همه مراسم عید داشتن لباس ...

خدا رحمت کنه پدرتون میگن خاک سرده و همه فراموش میکنند