2777
2789
عنوان

یعنی چیکار کنم؟‌دوس ندارم برم

520 بازدید | 47 پست

شده نخاین تو جمعی برین ولی یجورایی مجبور باشین

من دیگه خسته شدم از دست جاری و خواخرشوهرو کلا خاندان شوهر

بخدا هربار میان تونمون یا میریم سمتشون ما بحثمون میشه اصلا نحس ان

همش انرژی منفی

تازگیا جاریم خیلی کارای عجیبی میکنه مث زنای ج ... رفتار میکنه و رو مخمه خدایا...چ کنم

قدرت دفاع از خودمو دارم ولی به این جور ادما عادت ندارم کسی ک بخاد برای شوهر ادم جلب توجه کنه توی همه چی خودشو سرتر نشون بده و بامن لج کنه با اینکع اینجوری هم نیست

فردا قراره خونواده شوهرم همه برن خونه همون جاری 

و خواهر شوهرمم می خاد بشینه تو ماشین ما بیاد این چند ساعتو بخدا سال تحویل جلو چشمم زنگ زد ب شوهرم تبریک گفت اما ب من نه 

با اینکه کاری به هیچ کدومشون ندارم نمیدونم چ مرگشونه روانیم کردن تو بارداریم 

ترو خدا راهی بدین بهم

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

خیلی از نظر روحی دارم ضعیف میشم

احتیاج ب ارامش دارم

این حجم از احمق بودن شونو نمیتونم تحمل کنم

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از نظر روحی دارم ضعیف میشم احتیاج ب ارامش دارم این حجم از احمق بودن شونو نمیتونم تحمل کنم

غصه نخور ؛آدم عوضی زیاده مثل مادرشوهر من که همش دعوا میندازه تو زندگی من ؛تو دوره عقدم و الان ۲۲ روزه شوهرم نه بهم زنگ زده نه پیام داده 

خداجونم امیدم رو نا امید نکن  
خدا جوابشونو بده  غصه نخور برا نی نی خوب نیس

دیگه نمیکشم بخدا 

خستم

غصه نخور ؛آدم عوضی زیاده مثل مادرشوهر من که همش دعوا میندازه تو زندگی من ؛تو دوره عقدم و الان ۲۲ روز ...

چرا انقدر بعضیا پست شدن 

به زن حامله هم رحم ندارن 

جاریم مث سگ حسادت میکنه با اینکه وضعشون هم خوبه 

نمیدونم چرا رو من کلید کرده چند وقته چکارش کنم 

اگرم بحث بشه بین ما بین دو برادر خراب میشه ووو حرفو حرف پشتم....

منم حال تو رو دارم بخدا ب سرم زده بود لوله بخاری دربیارم و بخوابم با پسرم راحت شیم  فقطم بخاطر ...

آخ تو رو خدا نکنی این کار رو اونا دشمن هستند خوشحال میشن با بچه ات شاد باش تا کور بشن