2777
2789
عنوان

یعنی چیکار کنم؟‌دوس ندارم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 47 پست
وقتی تبریک گفته به شوهرت یعنی به تو هم تبریک گفته دیگه ، مگه خودتو جدا از شوهرت میدونی ، واقعا عجیبه

برو بیرون از تاپیکم تا خودم نترکوندمت

انقدر احمقی ک نمیفهمی چه زمانی چی بگی

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
چرا انقدر بعضیا پست شدن  به زن حامله هم رحم ندارن  جاریم مث سگ حسادت میکنه با اینکه وضعش ...

والا من دیگه واسم حرف و حدیثاشون مهم نیست اصلا

دهنشون بسته نمیشه هر کارم کنی 

پس فقط باید بی خیالشون باشی و زندگی خودتو کنی

هر کس میخواد خوشش بیاد هر کسم نه خوشش نیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از نظر روحی دارم ضعیف میشم احتیاج ب ارامش دارم این حجم از احمق بودن شونو نمیتونم تحمل کنم

اینکه یه بی شعور بیاد واسه شوهر ادم دلبری کنه..ادمو روانی میکنه..من بودم ب مرگش راصی بودم...خدا ازش نگدره

آخ تو رو خدا نکنی این کار رو اونا دشمن هستند خوشحال میشن با بچه ات شاد باش تا کور بشن

خستم کرده از وقتی بچه دار شدم 

بچمو ب خودش عادت داده بغل من نمیاد اختیار دار زندگی و بچم بود جلوش واستادم هی اذیت میکنه 

خستم کرده از وقتی بچه دار شدم  بچمو ب خودش عادت داده بغل من نمیاد اختیار دار زندگی و بچم بود ج ...

کاش بچه من به یکی عادت میکرد تا من یک کم نفس بکشم

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو
خستم کرده از وقتی بچه دار شدم  بچمو ب خودش عادت داده بغل من نمیاد اختیار دار زندگی و بچم بود ج ...

خدا لعنتش کنه بچه ات بزرگ میشه مطمئن باش سمتش نمیره منم این روزها رو داشتم الان بچم سه سالشه دیگه سمت اونا نمی ره تازه فحش هم میده بهشون صبر داشته باش حل میشه بچه ات چند وقتشه ؟

خدا لعنتش کنه بچه ات بزرگ میشه مطمئن باش سمتش نمیره منم این روزها رو داشتم الان بچم سه سالشه دیگه سم ...

هفت ماهشه 

پدرمو دراوده میومد بالا بچه رو میگرفت بغل میرفت پایین 

اصلا نمیگفت توام ادمی مثلا مادرشی ببرمش یا نه 

من مادرم طلاق گرفته زایمان کردم روزا خواهرم شبا هم این عن پیشم بود روز هشتم خودم پوشک عوض کردم قهر کرد ک چرا عوض کردی من باید عوض میکردم 

چند بار تا حالا دعوا کردیم رابطمون خرابه ولی ول کن پسرم نیست حداقل در روز دو بار میبرش پایین 

هفت ماهشه  پدرمو دراوده میومد بالا بچه رو میگرفت بغل میرفت پایین  اصلا نمیگفت توام ادمی ...

خدا لعنت کنه زنیکه کثافت دو سال دیگه همه چی عوض میشه بچه بزرگ بشه مثل بچه من سمت اونا نمیره صبور باش عزیزم