2777
2789
عنوان

یعنی چیکار کنم؟‌دوس ندارم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 47 پست
برو بیرون از تاپیکم تا خودم نترکوندمت انقدر احمقی ک نمیفهمی چه زمانی چی بگی

به نظر من حاملگیت روی تو تاثیر گذاشته و حساس شدی ، وگرنه کسی از قصد کاری نمیکنه ، انقد عصبی میشی برای بچه ات ضرر داره عزیزم ، اروم باش ، نفس عمیق بکش ، ارزش نداره ، در مورد جاریت هم زن برادرت چه رابطه ای میتونه با شوهر تو داشته باشه .

خدا لعنت کنه زنیکه کثافت دو سال دیگه همه چی عوض میشه بچه بزرگ بشه مثل بچه من سمت اونا نمیره صبور باش ...

تا دو سال دیگه فک کنم دیوونه شدم 

تازه فک نکنم چون  خیلی اهل محبت کردن هستن مخصوصا اینکه نوه اوله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا جاری از حسودی خودشو سرتر نشون میده و میخاد بین شما و همسرت جدایی بندازه

یه جورایی عقده ایه

باید حس حسادتشو تحریک نکنی

از شوهرت از خودت از حال خوبت پیشش تعریف نکنی 

برعکس بدیهای زندگیتو بگی یه جورایی که دلش خنک بشه

از اونطرف نقاط مثبت جاری رو برجسته کنی

مثلا بگی چقدر کدبانویی

یا هر چی که میدونی

اینطوری عقده ای که گفتم کم کم وا میشه و دست از سرت برمیداره

و همینطور برای سربراه شدنش توسل کن به چهارده معصوم و از خدا کمک بخواه

موفق باشی

ببخشید اگه ناراحت میشی از حرفام

اما تجربه شده است

خاموش میخوندم حالا عضو شدم

از ماست که بر ماست

ولی من امسال عید چون باردار بودم یه روز رفتم خونه جاری و خواهرشوهر خودمو زدم به بیحالی ...نه واقعا دیدم نمیتونم ازشون پذیرایی کنم

شوهرمو گذاشتم پیششون خودم اومدم خونم ...گفتم ببخشید من اونجا راحت نیستم خلاص چرا باید سختی بکشیم ...گفتمم دوست داشتید بیاید ....دوست نداشتید تنتون سالم .زحمت نیفتید تا نی نی بیاد بعد بیاید😂😂😂😂با پررویی تمام

سر پسر اولم خیلی زجر کشیدم از دستشون ولی دیگه میخوام حرفه ای عمل کنم😂😂😂😂

چرا انقدر بعضیا پست شدن  به زن حامله هم رحم ندارن  جاریم مث سگ حسادت میکنه با اینکه وضعش ...

به درک بزار حرف بشه...تو خودت رو بکش کنار اصلا کار نداشته باش بگو افتادم رو خونریزی حالم بده ....اونا برادرن میدونن باهم چطوری کنار بیان

اولا جاری از حسودی خودشو سرتر نشون میده و میخاد بین شما و همسرت جدایی بندازه یه جورایی عقده ایه با ...

خیلی ببخشید اما غیر از اون قسمت چهارده معصوم که گفتی

بقیه ی حرفات از نظرم خیلی احمقانه بود 

مگه دیوانم بد زندگیمو شوهرمو بگم

وقتی خیلیم باهم خوبیم

اون جاری خودش شوهر داره کور شه بره یاد بگیره چطور شوهرشو رام کنه

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
چقدر بی شخصیت😐😐😐 مگه  گفت پاچه میگیری

لابد تو سگی ک پاچه میگیری

توهم گمشو

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
خیلی ببخشید اما غیر از اون قسمت چهارده معصوم که گفتی بقیه ی حرفات از نظرم خیلی احمقانه بود  م ...

بخاطر اینکه حس حسادتش تحریک نشه گفتم

اگه میتونی ازش تعریف کن خیلی تاثیر داره

اگه بدی نمیگی نذار خوبی زندگیتونم ببینه تا حسادتش کم بشه

خاموش میخوندم حالا عضو شدم
چه بیشعور چرا دررو براش باز میکنی ...محلش نده مشکل روانی داره

نمیشه ک در رو باز نکنم ابرومو میبرن از طرفی شوهرم ناراحت میشه 

فقط دعا میکنم خدا نجاتم بده از این خونه غیر از این چاره ای ندارم 

برو بیرون از تاپیکم تا خودم نترکوندمت انقدر احمقی ک نمیفهمی چه زمانی چی بگی

مگ چی گف نظرشو گف بااحترام

تاپیک میزنی منتظر تایید نبایدباشی خب نظرا متفاوته

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
مگ چی گف نظرشو گف بااحترام تاپیک میزنی منتظر تایید نبایدباشی خب نظرا متفاوته

به شما چ مربوط