2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرخ باید کرد ولی نه اینقدر که خشک بشه و سس داخلش نره اینقدر که رنگش تغییر کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

آخه این دستور و یه آشپز داده درست کردم خوب میشه ولی میگم ممکنه بعضی ها سرخ نشده خوششون نیاد


خوب میدونی اگه سرخ نکنی حالت خونگی پیدا میکنه دیگه حالت مجلسی نداره

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55

هزار درصد باید سرخ بشه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

نه عزیزم، من هییییچ وقت سرخ نمیکنم، مرغام وا نمیره، همه هم بسیار استقبال میکنن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

دو تا دستور مرغ بهت می دم برو کیف کن : 

۱. مرغ ربی: مرغ رو تو روغن سرخ کن با نمک فلفل و زعفرون قنشنگ تو ادویه ها سرخ شه پشت و رو ادویه هام باهاش سرخ شه و بعد رب رو اضافه کن و با رب تف بده.  تو یه قابلمه ی دیگه یه کم روغن بریز مقداری پیاز ( هرچی بیشتر خوشمزه تر) خلال کن بریز ولی سرخ نکن. مرغ ها رو با ادویه و روغنش و ربش از تابه بریز تو قابلمه. مقداری گلابم بریز تو قابلمه زیرشو روشن کن. آب نریز. رفته رفته پیازایی که زیر مرغاست آب می ندازه. زیرشو کم کن بذار نم نم قلای ریز بزنه و بپزه. 

۲. مرغ غیر ربی: مرغ رو تف بده با زردچوبه، فلفل و نمک هردو طرفش خوب تف بخوره. توش مقدار خیلی کمی آب بریز اون قدر که مرغ فقط بپزه و خشک نباشه مثلا برای دو نفر یه استکان کافیه. بعد این که مرغ پخت و آبش نسبتا خشک شد روش کره و زعفرون و پیاز سرخ شده ی فراوون بریز ( این مدلی تا قبل این که کره و زعفرون و پیازو بزنی قیافه اش خیلی نا امید کننده است ولی وقتی به روغن بیاد و اونا رو اضافه کنی عالی می شه ) 

نکته:دستور اولی زردچوبه نداره

نکته ۲ : هرچی پر ادویه تر خوشمزه تر همه چیزشم همون سر موقع که بهت گفتم بریز. من و شوهرم اولی رو بیشتر دوست داریم. واسه برنجم زرشک و کشمش پلویی رو با کره و خیلی خیلی کم شکر تف می دم با پلو زعفرونی قاطی می کنم می ارم معرکه است

  
چه عجب یکی پیدا شد که سرخ نکنه هر چی تاپیک دیدم میگن باید سرخ بشه

اغراق نمیکنم والا، من تا حالا مرغ زرشک پلو رو سرخ نکردم، همه هم عاشق زرشک پلو مرغم هستن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792