دو تا دستور مرغ بهت می دم برو کیف کن :
۱. مرغ ربی: مرغ رو تو روغن سرخ کن با نمک فلفل و زعفرون قنشنگ تو ادویه ها سرخ شه پشت و رو ادویه هام باهاش سرخ شه و بعد رب رو اضافه کن و با رب تف بده. تو یه قابلمه ی دیگه یه کم روغن بریز مقداری پیاز ( هرچی بیشتر خوشمزه تر) خلال کن بریز ولی سرخ نکن. مرغ ها رو با ادویه و روغنش و ربش از تابه بریز تو قابلمه. مقداری گلابم بریز تو قابلمه زیرشو روشن کن. آب نریز. رفته رفته پیازایی که زیر مرغاست آب می ندازه. زیرشو کم کن بذار نم نم قلای ریز بزنه و بپزه.
۲. مرغ غیر ربی: مرغ رو تف بده با زردچوبه، فلفل و نمک هردو طرفش خوب تف بخوره. توش مقدار خیلی کمی آب بریز اون قدر که مرغ فقط بپزه و خشک نباشه مثلا برای دو نفر یه استکان کافیه. بعد این که مرغ پخت و آبش نسبتا خشک شد روش کره و زعفرون و پیاز سرخ شده ی فراوون بریز ( این مدلی تا قبل این که کره و زعفرون و پیازو بزنی قیافه اش خیلی نا امید کننده است ولی وقتی به روغن بیاد و اونا رو اضافه کنی عالی می شه )
نکته:دستور اولی زردچوبه نداره
نکته ۲ : هرچی پر ادویه تر خوشمزه تر همه چیزشم همون سر موقع که بهت گفتم بریز. من و شوهرم اولی رو بیشتر دوست داریم. واسه برنجم زرشک و کشمش پلویی رو با کره و خیلی خیلی کم شکر تف می دم با پلو زعفرونی قاطی می کنم می ارم معرکه است